A Zala felvágottban van tej?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 09:54
1/7 anonim válasza:
Tej nincs, de tejfehérje és tejcukor (laktóz) az igen.
Csak a Pick téliszalámiban nincs állítólag.
2/7 anonim válasza:
A legtutibb ha megkéred az eladót, nézze meg a csomagoláson. Én mindig így tettem. Nagyon sok sonka-felvágottban is van pl tejfehérje.
3/7 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy a tejfehérje és a tejcukor váltja ki az allergiát.
4/7 anonim válasza:
Az eladó nem fogja tudni, mert nincs úgy ráírva, hogy tejcukor.
5/7 anonim válasza:
Amire nincs kimondottan ráírva hogy laktóz és tejfehérje mentes, abban van.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Ha én veszek szalámit mindig megkérdezem,hogy van-e benne tej,tejfehérje,csak most nem én vettem,és ilyet még nem is vettem nekik,úgyhogy nem mertem nekik adni belőle.
2012. jan. 11. 10:50
7/7 anonim válasza:
Zala felvágott
Összetevők:Sertéshús(S-70,S-70k),sertéshús(S-90),jég,gyártási szalonna,setésbőrke,só, szójakoncentrátum,stabilizátor(E450,E412,E410,E415),hagyom.fűsz,dextróz,természetaz.aromák, antioxidáns(E316),ízfokozó(E621),színezék(E120), füstaroma,tartósítószer(nátrium nitrit)
Ha érdekel, van néhány lementett cuccom, amit szívesen elküldök neked olyan termékekről, amiben nincs tej, mert az én kisfiam is tej- (és tojás)allergiás.
Írj privát üzenetet, ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!