Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Körülmetélés? Akinek megcsinál...

Körülmetélés? Akinek megcsinálták a kisfiánál, írna nekem?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 éves, és ez a műtét vár rá :( de mivel még éjszakára pelusos, illetve csak pelusba tud kakilni, meg kell várni hogy teljesen szobatiszta legyen.

Akinek a kisfia már átesett ezen, megírná, hogy milyen volt? Milyen a műtét? gondolom altatják ugye? mennyi ideig kellett kórházban lenni? és utána mennyi ideig fájt neki? és mit csináltatok vele? Meg bármi egyebet megírhattok róla. Félek. :( Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. jún. 13. 22:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Ezt olvasd el, erre én is válaszoltam, most nem írnám le megint:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. jún. 16. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Bocs, az lemaradt, hogy a vége nagyon durvára sikerült a belinkelt topiknak (lehet, hogy jobb ha nem olvasod végig),de az elején van pár hasznos hozzászólás.
2012. jún. 16. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg a mi kisfiúnkra is ez a műtét vár. Apukájánál is volt műtét, mert kiskorban a bemetszés megtette, de felnőtt korban kevésnek bizonyult, és zavarta szex közben a dolog, fájt is neki, szóval megműttette magát 30 évesen itt: www.potenciaklinika.hu

Nagyon ajánlom Rusz doktort, mi is hozzá megyünk, ha úgy alakul, hétfőn nézi meg a gyerekorvos...

A férjemnek semmi gondja, se szárazság, se fájdalom, se semmi, köszönjük minden téren minden rendben van. :) Egy azonban nem: jó lett volna teljes körülmetélést csinálni már kiskorban, akkor max egy rossz emlék lenne, ahelyett hogy felnőttkorban okozott sokkal veszélyesebb galibát!!! Szóval, minél hamarabb essetek túl rajta, ha ez a betegség fennáll...

2012. jún. 16. 23:18
 14/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!

10-esnek: itt nem elcseszésről van szó, és nem arról, hogy ha az egyik doki nem tudja, majd a másik felhúzza neki

ezt sajnos nem lehet felhúzni:( a sebész elmagyarázta

pár hónapos volt, amikor a gyerekorvos azt mondta hogy ebből műtét lesz! mivel ő is látta ezt, (sőt én is látom, teljesen laikus elsőgyerekes anyaként) csak azt mondta lehet hogy idővel változik, de sajnos nem így lett

2012. jún. 21. 23:17
 15/17 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem a belinkelt kérdés a válaszokkal együtt hasznos. Én se jártam jól a körülmetéléssel, SŐT.

Amennyire lehet, kerülni kell. A bemetszés vagy egyéb módszerek általában működnek. Egykét százalékban előfordul, hogy nem lesz tökéletes. De én most milliókat adnék érte, ha lenne előbőröm, legalább valamennyi :(

2013. jan. 24. 22:49
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

Már jó pár év eltelt a kérdés óta és bizony azt kell mondanom bagyon sok szülő igen felelőtlen,mnert az én ismerettségemben is volt kisgyerek akit metêlni akartak elmentek másik dokihoz és simán megúszta,teljrsen jól működik neki minden.

Több orvost is kell keresni,megnêzetni,nem egyből az első megoldásba belemenni és megcsonkítatni a gyereket,nem valami szép látvàny,sok idő mire meggyógyul,aztán kamaszkorba majd jön a gúnyolódás is.

2015. jan. 30. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:
45%

1\16 74%-os!

Hàt szêgyeljêtek magatokat,egészséges kisgyerek testét megcsonkítani,mert bizony amikor egészséges részt valaki fanatizmusa miatt levágják,az akarata ellenére,hiszen kicsi,kiszolgàltatott az az.Az csonkítás!

Egy egészséges babát,főlösleges fàjdalmaknak kitenni,sőt szülőként fájdalmat mérni a gyerekre bűn!

Büszkêk lehettek,higy a fanatizmusotok miatt a gyereketeket megkínoztátok,fájdalmakat okoztatok neki!Gratulálok!

Elhiheted tök mindegy milyen istenbe hiszel,egy isten sem kérte higy bàrki is a testét,vagy ártatlan gyerekek testét csonkításnak,megszabdosásnak vessék alá.Egy .. emberi szemêly(.jelzőt nem írok,mert nem lenne szép) kitalàlta,bele írta a bibliátokba hogy vagdossunk le bőröket ti meg mêpesek is vagytok végig nêzni ahogy szenved a kis babátok,meg nêzni hogy kötôzêskor hogy fáj neki.

Na én ezt elítêlem.Milyen vallás,milyen vakság az ami ilyet követel.Inkább ne legyen vallasom de kínzassal nem értek egyet,ez meg az.

2015. jan. 30. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!