Körülmetélés? Akinek megcsinálták a kisfiánál, írna nekem?
Kisfiam 3 éves, és ez a műtét vár rá :( de mivel még éjszakára pelusos, illetve csak pelusba tud kakilni, meg kell várni hogy teljesen szobatiszta legyen.
Akinek a kisfia már átesett ezen, megírná, hogy milyen volt? Milyen a műtét? gondolom altatják ugye? mennyi ideig kellett kórházban lenni? és utána mennyi ideig fájt neki? és mit csináltatok vele? Meg bármi egyebet megírhattok róla. Félek. :( Köszönöm a válaszokat előre is!
nagyon szépen köszönöm, hogy írtál!
mondjuk azt nem értem, hogy nekünk azt mondták várjuk meg a pelenkás kor végét, nehogy fertőzést kapjon, de nálatok meg megcsinálták 2 hetesen
nem mondtak a fertőzésveszélyről semmit?
köszönöm nektek is!
na akkor van min izgulnom :(((
igen, sajnos muszáj, ezt úgymond még a vak is látja, én szinte biztos voltam ebben, mert neki teljesen le van tapadva, nem lehet felhúzni, és pisilés előtt ballonszerűen felfújódik a fütyije :(
a doki is egyből mondta
nem maradhat így, mert neki így tisztítani sem lehet rendesen, és ebből komoly baj lehet (még szerencse hogy eddig nem lett)
azért csak most vittük szakemberhez mert a gyerekorvos biztatott mindig hogy várjunk még, de hát nem lett jobb, meg hát még most is várnunk kell, amíg teljesen szobatiszta nem lesz, pisilni sugárban tud, nem fáj neki
jaj kedves 7-es, ez borzasztóan hangzik :(
úgy látom lehet jobb ezen minél kisebb korban átesni
nálatok is ugyanaz az eü probléma mint nálunk?
Menj másik dokihoz, a fiamnak sem lehetett egyáltalán felhúzni, mi ezért egy évesen felhuzattuk, szuperul működik.
Jó döntés volt nálunk nem várni.
Menj másik dokihoz, lehet, hogy elég, ha felhúzzák.
Ha már ezt így elcseszted, és nem vitted el másik dokihoz, és hittél a gyerekdokidnak, akkor most próbáld jóvá tenni, keress megoldást, hogy megússzátok körülmetélés nélkül. Ha felnőtt lesz, lehet nem fog neki örülni.
Ez neked egy örök tanulság, hogy ne várj a csodára, hanem cselekedj idejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!