Fitymaplasztika vagy körülmetélés?
A férjemnek szintén fitymaszűkülete volt, és körül metéltették. Az első pár hónapban fájt, de utána semmilyen panasza nem volt. Folyamatosan kötöztük és kamilláztuk. A szexuális szokásainkra hatott csak ki, az együttlétek kellemesebbek, hosszabbak lettek, és így a pénisze is higiénikusabb (nem "túrósodik"). Gondolkozunk a kisfiúnk körülmetélésén is a születése után, ezzel csak az élete minőségét növeljük véleményünk szerint.
Egyáltalán nem kell félni tőle.
32 hetes kismama
Nem szabad a gyereket körülmetéltetni, főleg ha úgysincs rá indok. De nincs indok, mert ha nem bolygatják, akkor nem lesz heges meg semmi... max cukorbetegség miatt lehet.... de az más.
Nekem megcsinálták és nagyon sok bajom van vele. Észrevételem szerint minden 5. körülmetélt elégedetlen a műtét utáni állapottal. Én is ilyen vagyok. Kiszáradt a makk, foltos, kérges, nem jó.
Feszül a bőr, ronda a vágás. Pici korban pici a heg és amikor nagy lesz, akkor meg ki tudja, mi lesz...
nem véletlenül teremtett minket így a jóisten.... fitymával. Kell az oda. Most két és félmilliós műtétnek nézek elébe, hogy valahogy visszacsináljam... de tudom, hogy már soha nem lesz az igazi...
Gyerekkoromban még csúfoltak is emiatt, nagyon sokat
Nem kell ilyet előidézni egy gyereknél, ne tegyétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!