Kisfiam két és fél éves.Otthon teljesen szobatiszta,kaka is megy wc-be vagy bilibe.Éjszaka is ágy tiszta.A bölcsibe nem rég kivitték pelus nélkül az udvarra először és bepisilt játék közben.Az az egy alkalom elég volt ahhoz hogy vissza adják rá a pelust.Hétfőn szóltam hogy ne adják rá,adjanak neki esélyt arra hogy megtanulja hogy nekik ott szintén szólnia kell.az egyik gondozónő levette róla a pelust és szólt is,ezt a gondozónő mondta,a délutános meg rajta hagyta mert alváshoz ráadták.Kérdeztem miért van rajta és azt mondta a Zolcsi nem érett a szobatisztaságra mert nem szól.annyira pipa vagyok és már fontolgatom hogy a vezetőhöz fordulok.Annyira összezavarodik hogy csak a bölcsibe van pelus rajta,otthon meg egyáltalán nem,nincs is otthon pelus. Túlreagálom vagy most mi van?azt mondta Ő egyedül van délután már és nem tudja folyton kérdezgetni,szóljon a kicsi,ha nem szól nem szobatiszta még.
2012. jún. 13. 19:24
1/5 anonim válasza:
még a sokkal nagyobb gyerekek is hajlamosak belefeledkezni a játékba és becsurgatni. Időnként el kellene vinni pisiltetni, csak gondolom az nekik plusz probléma, könnyebb a pelusozás...
2012. jún. 13. 19:29
2/5 anonim válasza:
Teljesen jogos a felháborodásod, és ha kell nyugodtan menj a vezetőhöz. A gondozónők azért kapják a fizetésüket, hogy foglalkozzanak a gyerekkel. Az én fiam még nem bölcsis, viszont szobatiszta, és több ismerősöm mesélte, hogy velük is megtörtént, ami veletek. Ne engedd, hogy összezavarják a gyereket. Az előző kommentelőnek igaza van, nagyobbak is belefeledkeznek a játékba, ez nem jelenti azt, hogy nem értettek a szobatisztaságra, az is lehet, hogy még kicsit idegen neki a bölcsi, meg kell szoknia. Írd meg légy szíves, mi lett a történet vége, mert nagyon érdekel. Mi szeptemberben kezdjük a bölcsit de az ilyen esetre már előre fenem a kést, mert felháborítónak találom.
2012. jún. 13. 22:20
3/5 anonim válasza:
Nem reagálod túl, nagyon rossz a gondozók hozzáállása!
A mi bölcsinkben tavasszal ők kezdeményezik, hogy levehetik-e a gyerekekről a pelust. Ha a szülő megengedi, akkor délelőtt az udvarra pelus nélkül viszik ki a kicsiket.
Nálunk kifejezetten örülnek annak, ha minél többen szobatiszták.
2012. jún. 14. 06:57
4/5 anonim válasza:
Én egyszer írtam egy hasonló kérdésre, hogy nálunk ebben mennyire partnerek a bölcsiben. Aha! Szóban!
Nálunk most vált aktuálissá a téma, a kisfiam múlt hét csütörtök óta nappalra pelus nélkül van, és szól, ha pisilni kell. Átlagban napi 1 baleset történik. Múlt héten nem volt bölcsiben, hétfőn szóltam, hogy figyeljenek már rá. Minden nap pelusban jött haza, de azt mondták, szólt, ha pisilni kellett és mentek is vele. Akkor mi a fenének adták rá a pelust?! Minden nap száraz volt, ráadásul kérték a bugyipelust, a Libero Pottingtól nem csattog ki először, boldog vagyok, hogy 70 forintos pelusokat dobálok ki szárazan!
Mi is azt beszéltük a férjemmel, hogy hétfőn megint megkérem őket, aztán beszélek a vezetővel.
2012. jún. 15. 21:34
5/5 anonim válasza:
Az én fiam most még bölcsis.Nekünk sem vették le a pelust a gyerekről csak akkor amikor már két hete mindig tiszta volt a pelusa egész nap.3 éves szülinapja után 1 nappal vették le róla a pelust a bölcsibe ez 5 hete volt.Egyszer sem volt baleset a bölcsibe sose pisilt vagy kakilt be.Viszont itthon az első két hét szörnyű volt.Egy délután alatt 8 szor is bepisilt.Két naponta bekakilt a bugyiba.A gondozónők is meg voltak lepődve,hogy ő pont fordítottan működik mint a többi gyerek.A bölcsibe sose volt egy baleset sem,itthon pedig bepisilt rendszeresen minden nap többször is.Szerencsére már napról napra ügyesebb.Már teljesen szobatisztának lehet mondani.Már nem adunk rá pelust egyáltalán.És szépen szól és megyünk a wcre.Nagyon ügyes.Most ért meg rá 37 hónaposan.Én azért megértem a gondozónőket is.Semmi baja nem lesz a kisfiadnak azért mert otthon szobatiszta bölcsibe meg pelusba van.Majd mikor tényleg megérik rá szobatiszta lesz.Nekem is mondták a gondozónők,hogy mikor ők levették a pelust én se adjak otthon rá többet...én adtam mert már nem volt ruhája annyiszor bepisilt,hogy nem érdekelt és itthon még sokszor ráadtam a pelust.Csak akkor vettem le a gyerekről amikor már ő kérte,és mondta hogy nem kell többet pelus.Ekkor érett meg.Kb 3 napja már éjszakára sem lehet ráadni nem kéri a pelust egyáltalán.Mondja is hogy ő már nem baba és a pelus csak babáknak való.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!