Szobatisztaság kérdés?
Az én fiam 20 hónapos volt, mikor lekerült nappalra a pelus, 3 hónap múlva már éjszakára is.
Mi kertes házban lakunk, így könnyebb, levettem róla a pelust, és mondtam, hogy itt a bili, ide kell pisilni. Első nap még pisilt minden hová, 2. naptól már 80%-ban bilibe pisilt, és akkor bele is kakilt (kaki onnantól csak bilibe megy). Pár nap múlva lekerült a sétáláskor is (2 váltás ruhát vittem magammal, előbb a ház előtt az utcán sétáltunk, mikor ott nem volt baleset, akkor mentünk messzebb, majd pár nap múlva már a boltba is el tudtunk menni).
Beszélni még nem beszélt, másképp jelzett.
fogalomzavarban vagy :)
és egyébként sok 3 éves pont ezért nem szobatiszta még mert annyira nyomatják, hogy nem szabad erőltetni, hogy anyukák meg arra várnak, majd a gyerek leveszi magáról a pelust...
ahelyett, hogy elmondanák mi az erőltetés.
szóval a KELL! ami azelőtt van az mehet! nem szabad úgy ráültetni, hogy nem akarja vagy órákig rajta tartani, hiába sír.
nyugodtan leveheted róla a pelust vagy fürdés előtt ráültetheted a bilire, akár 10 percre is, ha le tudod kötni.
próbálkozni lehet! arra figyelj, hogy mire nyitott, az a kulcs, ha még nem nyitott akkor majd később folytatjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!