Szobatisztaság kontra kistesó?
A fiam nagyjából egy hete nem hord pelust, nincsenek balesetek, és szárazon veszem le róla délutáni alvás után a pelust, de éjjel még belepisil.
Augusztusban érkezik a kistesó, ilyenkor gyakori, hogy visszaesik? Valakinek van tapasztalata?
4 hónapos a kicsi, a nagy 3,5 éves - az 1 éve szobatiszta nagy újra be-becsurog és a kakit visszatartja, olyan szinten, hogy csak sírva, kúppal, Laevolac sziruppal tudott kakilni már többször.
Szuper bombabiztos megoldásom nincs, marad a türelem, szeretet, törődés.. Az oviba nem vették föl, mert itthon vagyok a kicsivel, úgyhogy nem sürgetem, remélem gyorsan elmúlik.
Anyukám elmondása szerint én sokkal rosszabb voltam anno, mikor az öcsém megszületett, pedig én akkor már 6 éves nagylány voltam. Pl cumizni akartam, kiskádban kellett fürdetni, bepisiltem, stb.
3 hónappal a 3. szülinapja előtt lett szobatiszta, szinte rögtön éjszakára is. 1 hónappal a szülinap után jött a tesó és nem történt semmi!
(Még terhes voltam, mikor felfázott és akkor 1-2 hétig visszaadtam a pelust éjjel mert volt pár baleset). De a tesó nem zavart be.
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint gyerekfüggő, remélem a fiamat se fogja megviselni, mert szeptemberben megy oviba, már nagyon várja. Kíváncsi leszek.
Szeptember óta bölcsis, október óta csak wc-be vagy bilibe kakil, de a pisi nem izgatta, csak most lett ár kész:) Na, kiváncsi leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!