2 éves státusz: Nálatok minden tökéletes volt?
Az én lányom nem ugrál páros lábbal,hogy is ugrálna, mikor 36 hetes km-ként hogy mutassam meg neki? (apja ritkán van itthon,de akkor is értelmes dolgokra tanítja :D)
Nem teremt könnyen kapcsolatot,és lehet hogy a szemtengelye nem párhuzamos.
Ennyi ami nálunk nem stimmel,ez nagy baj?!
Bocsi,csak az ugráláshoz szólok hozzá.
Mivel már nagy a pocakod,tudjátok úgy "gyakorolni"az ugrálást,hogy feláll az ágyon a lánykád és Te fogod a derekát és guggolásból"repíted"felfelé.Csak amíg neked kényelmes.Fiam 21 hós de imádja ezt játszani:-))
Szerintem pont ez az a kor, amikor annyira eltérőek a gyerekek. Van, amelyik már folyékonyan, mondatokban, választékosan beszél, van, amelyik egy kukkot se mond.
Az egyik ugrál, a másik nem.
Az én fiam 2 évesen még nem ugrált páros lábbal, erre rá 2 hétre vendégségben voltunk, ahol van kinti trambulin, 2 perc alatt megtanulta.
Az én fiam 2 évesen még nem nagyon beszélt (összesen 16 szót tudott), viszont már szoba- és ágytiszta volt.
Szóval szemészetre vidd el, a többi miatt meg ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!