Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves státusz: Nálatok...

2 éves státusz: Nálatok minden tökéletes volt?

Figyelt kérdés

Az én lányom nem ugrál páros lábbal,hogy is ugrálna, mikor 36 hetes km-ként hogy mutassam meg neki? (apja ritkán van itthon,de akkor is értelmes dolgokra tanítja :D)

Nem teremt könnyen kapcsolatot,és lehet hogy a szemtengelye nem párhuzamos.

Ennyi ami nálunk nem stimmel,ez nagy baj?!

2012. jún. 13. 14:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De az én lányom szépen,mondatokban beszél :D A nem teremt könnyen kapcsolatot-ban a védőnő ezt magára vonatkoztatta,mikor full idegen volt a lányomnak,mert mondom előtte 1x látta csak,mivel új. (ő a 4. mióta megszületett)
2012. jún. 13. 14:50
 12/14 krisztivan ***** válasza:

Bocsi,csak az ugráláshoz szólok hozzá.

Mivel már nagy a pocakod,tudjátok úgy "gyakorolni"az ugrálást,hogy feláll az ágyon a lánykád és Te fogod a derekát és guggolásból"repíted"felfelé.Csak amíg neked kényelmes.Fiam 21 hós de imádja ezt játszani:-))

2012. jún. 13. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ez az a kor, amikor annyira eltérőek a gyerekek. Van, amelyik már folyékonyan, mondatokban, választékosan beszél, van, amelyik egy kukkot se mond.

Az egyik ugrál, a másik nem.

Az én fiam 2 évesen még nem ugrált páros lábbal, erre rá 2 hétre vendégségben voltunk, ahol van kinti trambulin, 2 perc alatt megtanulta.

Az én fiam 2 évesen még nem nagyon beszélt (összesen 16 szót tudott), viszont már szoba- és ágytiszta volt.

Szóval szemészetre vidd el, a többi miatt meg ne aggódj!

2012. jún. 13. 14:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Nah most jöttünk meg a gyerekorvostól,azt mondta hogy a lánykámnak magasan van az orrnyerge,és ezért tűnik úgy mintha kancsal lenne,de takargassam a szemét,és miközben letakarom a másik beugrik,akkor valószínű a kancsalság. De jobb megnézetni egy szemésszel,de szerinte nincs gond. Hülye ez a védőnő,én mindig is tudtam :D
2012. jún. 13. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!