Honnan tudnék letölteni feladatlapokat 4-5 éves gyerekek számára?
Figyelt kérdés
A lányaim szeretik az ilyesmit, de 1000 forintnál kezdődnek a színvonalasabbak a boltban...2012. jún. 12. 13:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem konkrét feladatokra keress rá googlben, mint pl. színező vagy labirintus. Vagy menj be egy könyvtárba, és fénymásolj ilyen füzetekből. Vagy rajzolhatsz magadtól, vagy pl. egy aranyos meséhez találhatsz ki feladatokat. Esetleg kérdezd meg az óvónőt, hogy neki van-e valami "forrása", amiből lehetne fénymásolni. 25N
2/7 anonim válasza:
Szia, én ezt találtam, de lehet, hogy ezeken már túl vagytok:
5/7 anonim válasza:
én megveszem és otthon scennelem neki. így a könyv sértetlen lesz. amit meg lehet azt kézzel mutogatja meg, mi hova való stb.
6/7 anonim válasza:
HA küldesz egy emailcímet. egy pár feladatlap van a gépemen is, amit úgy töltöttem le. szívesen átküldöm!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. jún. 13. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!