Hülye kérdés, édességgel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz, ha anya és apa (mi) "felesszük" a gyerek édességeit. Rengeteg csokit meg krémtúrót, tejszeletet kap barátoktól, nagyszülőktől, mert mindenki ilyen tündér, hogy nem akar üres kézzel jönni. Kap minden nap a kicsi általában uzsonnára vmi nyalánkságot, de többet nem szeretnék, mert amúgy sem vmi nagy evő. Ezután meg marad az, hogy vagy ránk romlik vagy esszük mi is, csak az meg olyan fura érzés, mert elvileg ő kapta.
Tudom, luxus probléma, de kíváncsi volnék tapasztalatokra.
2012. jún. 12. 13:35
11/11 anonim válasza:
mi is elesszük előle. persze ő is kap, de csak mértékkel.
soha nem vettem még én sem semmi csokit.
és mi is mondtuk, hogy hozzanak sajtot, almát, joghurtot, annak jobban örül. de a túrórudi még mindig a legnépszerűbb ajándék nálunk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!