Hülye kérdés, édességgel kapcsolatban?
Szerintetek gáz, ha anya és apa (mi) "felesszük" a gyerek édességeit. Rengeteg csokit meg krémtúrót, tejszeletet kap barátoktól, nagyszülőktől, mert mindenki ilyen tündér, hogy nem akar üres kézzel jönni. Kap minden nap a kicsi általában uzsonnára vmi nyalánkságot, de többet nem szeretnék, mert amúgy sem vmi nagy evő. Ezután meg marad az, hogy vagy ránk romlik vagy esszük mi is, csak az meg olyan fura érzés, mert elvileg ő kapta.
Tudom, luxus probléma, de kíváncsi volnék tapasztalatokra.
Luxus probléma :-) Tetszett ez a kifejezés!
Szerintem nem gáz. Meg hát ugye ezen kívül két lehetőséged van: kidobod, vagy teletömöd vele a gyereket.
Én nem eszem dugiban, a gyerek elől elbújva a csokit, sütit, kekszet.
Reggeli után, ebéd utàn mindig úgy ennék valami jót...
Előveszem a tejszeletet, túrórudit, pudingot, vagy csokit, cukorkát, és lányommal esszük, de van hogy a férjem is este vacsi után enne valamit, akkor mindd a hárman eszünk jégkrémet, mogyorót, csokit..
Soha nem tudnék úgy bármit megenni, hogy dugiban a gyerek háta mögött!
Akár napi 2x is ehet nasit kajanután, mert én is, vagy a férjem is megeszi, akkor a gyerek miért ne kapna! Nem
Dugdosom előle, tud mértéket tartani, gyerek, annó én is úgy örültem mikor kaptam valamit, most olyan jó látni a gyerek szemét amikor felcsillan az édesség láttán!
Neked is azt veszem ki a soraidból hogy lelkiismeret furdalásod van, hát akkor adj neki, mikor te is eszel, felezzétek el! Nem kell nemi egy egész tábla csoki, csak 1 sor, te meg a férjed megeszitek a többit.
Nálunk Dunát lehetne rekeszteni annyi nasi van, Hugom külföldön dolgozik, egy szatyor cukorkát csokit hoz mikor jön haza látogatóba. Egy csomag gumicukrot egy hét alatt eszünk meg a lányommal. Vagy délután 1-1 knoppers, vagy 1-1 kis Kinder csoki.
Naigen... én is úszógumit hordok. Ami még egy darabig rá tudok fogni a kisebbik baba születése utáni állapotra :))
Egyébként mondom én is mindenkinek, hogy a gyümölcsöt, joghurtot jobban szereti, ami igaz is. Erre legközelebb hoznak azt IS. Javíthatatlan banda!
Pont a kinder paradisoval jártunk így, a felénél visszaadta, hogy elég volt. Beleharaptam, mondtam is, hogy hát nem csoda, hogy nem bír belőle többet, mert iszonyat édes... Ami meg a vicc az egészben, hogy az étcsokiért és a kávéért meg a fanyar, savanykás gyümölcsökért van oda legjobban.
Én nem titokban az ő háta mögött eszegetem :).
Ha van mondjuk 4 danette puding és holnapután lejárnak, akkor egy neki egy nekem, vagy apának.
Szoktam olyat is, hogy ha megyünk vhová, viszek a "készletből".
Sütibe sütni jó ötlet, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!