1,5 éves gyereknek hogy vágjátok a haját?
Magatok? Fodrász? Ha, magatok, akkor hogy? Engedi?
Illetve ha fodrász, akkor mennyiért vállalja kb?
Fodrász vágja, én itthon nem merem. Van egy forgója, ami miatt oda kell figyelni, merre is áll a haja. :)
Ingyen vágja a fodrász, hozzá járok évek óta, így nem kér semmit azért a pár nyisszantásért.
Amúgy az ölembe ül a lányom, és nézi a tükörben, hogy mi történik. :)
A kádban míg fürdik, akkor vágom a megmosott vizes haját.
Lány, göndör haja van, kifésülök egy tincset, és levágok a végéből. Kleos fanzonja van.
Ilyenkor oda adom neki a parfümöket nézegetni, vagy aviszek be neki a kádba konyhai eszközöket, kis szűrő, tölcsér... amik lekötik, és annyira lefoglalják, észre sem veszi hogy vágom a haját!
Előző vagyok. Barátnőm fiának is én vágom a haját géppel. Az anyukája lefogja az ölébe, én meg letúrom neki. Nagyon sír, mint mikor orrszívózzák az orrát, a hajnyíró hangját nem szereti, de 3-4 perc alatt meg van, utánna kap csokit, vagy túrórudit.
Vannak ezek a biofodrászatok, ott 1000 Ft körül vágják a gyerekek haját.
Biofodrász? Hihi! Már ilyen is van?!
Nálunk 500 ft-ért vágja a fodrász és betesz általában egy mesét a DVD-lejátszóba, és míg az megy, addig le tudja vágni a gyerek haját. Én egyébként sokszor magam vágom a haját, hála istennek göndör haja van, nem lehet nagyon elrontani.
Egy darabig magam vágtam a frufruját, de néha 3 nap volt, mire egyenes lett. Ült a kádban, úgy csináltam.
Meguntam, hogy ennyit szenvedek vele, meg amúgy is féltem, hogy leszúrom az ollóval, azóta fodrászhoz viszem.
Már kétszer voltunk, először 500 ft volt, de akkor csak a végét igazították, másodszor 1000 ft volt, de akkor formát is kapott.
Ül velem szemben az ölemben, úgy vágja a fodrász. Izeg-mozog, de ha gyors és türelmes a fodrász, akkor jó lesz a séró :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!