Milyen zenés dvd-t szeret gyermeked?
Figyelt kérdés
2 éves lányomnak akarok zenés DVD-t rendelni. Külföldön élünk, így csak netröl tudok neki rendelni anyukámhoz.
Melyik dvd-k amiket a ti gyerekeitek szeretnek. Lányom csak zenés dvd-t néz, mesét nem akarja. Ès szeretném ha magyarul is lenne neki pár.
Ès honnan jó rendelni? Mert pl most néztem egy oldalt de ott még vásárlói tájékoztató sem volt...
2012. jún. 9. 07:41
1/5 anonim válasza:
Az én kislányom a Halász Judit: Csiri-biri című dvd-t imádta ennyi idősen. De van az Alma együttesnek is jó dvd-je. A többi előadóról nem tudok nyilatkozni, mert mi itt leragadtunk.
2/5 anonim válasza:
Szalóki Ági gyermeklemezei nagyon szépek, kedvesek!
3/5 anonim válasza:
Gryllus Vilmos:Maszkabált és a Minimaxos mondókák és gyerekdalokat néz/hallgat a kislányom.
4/5 anonim válasza:
Nálunk a Minimaxos Gyerekdalok és mondókák a kedvenc. Három gyerek nőtt fel rajta...
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok: Youtubon tekints bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!