Az normális, ha egy 2 éves gyermeknek teljesen szilárd, formált, de fényes a széklete?
Mármint nyálkás a széle, attól fényes? Az enyémnek akkor olyan amikor banánt eszik.
Egyébként ha aggódsz mond el a védőnőnek vagy a gyermekorvosnak.
Általában napi 1, vagy 2 széklete van, de fényes, a fényességre gondolok, az nem baj? Rendesen eszik, van étvágya is, de még nincs 10 kg (2,75 kg-val született, lány)
Nemsokára elmegyünk vérvételre, biztonság kedvéért, de jól néz ki, most 9,6 kg 82 cm, 2 éves, jókedvű, jól néz ki, nem hullik a haja, semmi baja, csak apróka. Lisztérzékenységre vizsgálják egyébként (12 hóig szoptattam, 6 hóig csak anyatejes volt, akkor kezdtem a hozzátáplálást és a glutén bevezetését is pár nappal a 6. hónap betöltése után, szóval mindent előírásnak megfelelően csináltam).
Ez milyen édes, hogy mindjárt védekezel, hogy mindent előírásszerűen csináltál. Megértem, mert rendszerint mindjárt az anyát hibáztatják az emberek mindenért.
Most már értem, mi a kérdés lényege. Hát el tudom képzelni, hogy hurut van a beleiben, attól fényes a kakszi. A hurut lehet gyulladástól, a gyulladás lehet liszt- vagy tejérzékenységtől, de ez mind csak találgatás. Úgyis mentek orvoshoz, ki fog derülni. Ha neten akarsz tájékozódni, inkább javaslok egy online "orvos válaszol"-t, mint a gyakorit...
Igazából nem itt várok választ, csak tapasztalatra lettem volna kíváncsi, hogy más 2 évesnél hogy van ez :).
Tudom, csak 2 hét múlva tudunk menni vérvételre, és legalább 6 hét, mire lesz eredmény, az 2 hónap várakozás... és az sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!