Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, mi a neve ennek a...

Anyukák, mi a neve ennek a ruhadarabnak és hol lehet venni? Van neki külön neve egyáltalán?

Figyelt kérdés
Kicsi lányok szoktak olyan szoknyácskát hordani, amibe belülre bele van varrva egy gumis bugyi. Ilyen szoknyát szeretnék venni a lányomnak, de boltokban sehol nem találtam, és nem is tudta eddig senki megmondani, hogy hívják és hol tudok venni. A neten szeretnék rákeresni, de nem tudom a nevét. Segítenétek?

2012. jún. 6. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudom mire gondolsz, szerintem nincs speciális neve. Mi ajándékba kaptunk egy ilyet, és az H&M-es volt. Egy kis pörgős farmerszoknya és belül volt egy virágos bugyi része.
2012. jún. 6. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
A nevét nem tudom, de a corában lehet kapni!
2012. jún. 6. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát olyan bolt nincs itt a környéken, de majd ha utazunk Pestre, szétnézek :) Köszi a választ :)
2012. jún. 6. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Találtam egy hasonlót, mint amilyen nekünk volt. Linkelem:

[link]

2012. jún. 6. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ezek szerint pelustartó betét a neve :)
2012. jún. 6. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pl szoknyás nadrágnak ismerem. Múltkorában vaterán is találtam ilyen megnevezéssel.
2012. jún. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!