Anyukák, szerintetek melyik pelus jobb? A Pampers Active Baby, vagy az új Libero?
Szerintem a liberó, amig vastag volt jó nedvszivó volt, de rohadt meleg a babának
Mióta megújitották fele annyit sem bir, vékonyabb lett ugyan de a merevsége megmaradt.
mi premiumcare pamperst használunk eddig bevált.
De igazából szernem mindenkinek más jön be, sok függ pl a baba ivási, evési, sőt alvási szokásaitól is.
Vékonyabb lett a libero? Tegnap vettünk pont liberot,és méretet váltottunk 6-osról 7-esre,de az nem vékony! Az eddigi 6-os aink egyik sem volt vékony.
A lányom 1éves koráig pamperst használtunk,amíg nem mozgott a sárga csomagost utána az actív babyt. Premium caret vagy 2x vettem neki,nem volt jobb a másiknál,és valahogy kisebbnek is tűnt. Utána már csak éjszakára kapott pamperst,nappalra olcsóbbat.
Olyan másfél éves kora körül áttértünk liberora,mert a pampersben folyamatosan átázott éjjel,hiába váltottunk méretet. A libero mai napig jó éjjelre,nappal ugyan úgy hordja az olcsóbb pelust a lányom.
Nem tudom hogy a 7-es méretet is vékony lesz e de a pamperssel is a vékonysága miatt volt probléma,mert nem bírta a pisit.
Nekünk végül is mindegyik bevált,csak más időszakban!:))) 27hónapos kislány anyukája.
5-ös vagyok.
A lányom 15kg-osan már bőven a liberot hordta! A pampers folyamatosan átázott. 2éves státuszon 18kg volt.
Azt mondanám jobb a libero,de nem tudom milyen az új fajta?:)))
Szia hát én csak is a Liberót szerettem ,szeretem most is ha lesz rá pénz ezt fogom venni a 2. babánknak is !
A Pampersben is és az összes többiben is sokszor volt csalódás a használatuk során ,de persze néha a Liberóban is.
De sajnos most ott tart az ember hogy megnézi mit vesz és mennyiért.
A libero egy nagy szar!
Nemrég vettük ezt az új vékonyat, állandóan átázott, és állandóan kiszakadt, kipotyogott belőle a nedvszívó réteg. Gagyi lett nagyon. Inkább a pampers!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!