Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, szerintetek melyik...

Anyukák, szerintetek melyik pelus jobb? A Pampers Active Baby, vagy az új Libero?

Figyelt kérdés
Kisfiam rengeteget iszik (szerencsére csak vizet), eddig Libero-t használtunk,de most csak az új Slim Fit fajtája volt (az a vékony), vettem 1 cs. Pampers-t is (az Active baby-t).Egyik vékonyabb,mint a másik.Szerintetek melyik a jobb?
2012. jún. 4. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
mindkettő teljesen jól működik, éjszakára is. nappal meg ugye pár óránként mindenképp cserélem.
2012. jún. 4. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:
A Liberót nem ismerem de a Pampers nekünk nagyon bevált,éjszaka12-13 órát van 3 hós babám alatt de még egyszer sem történt baleset.
2012. jún. 4. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a liberó, amig vastag volt jó nedvszivó volt, de rohadt meleg a babának

Mióta megújitották fele annyit sem bir, vékonyabb lett ugyan de a merevsége megmaradt.

mi premiumcare pamperst használunk eddig bevált.

De igazából szernem mindenkinek más jön be, sok függ pl a baba ivási, evési, sőt alvási szokásaitól is.

2012. jún. 4. 09:54
 4/10 A kérdező kommentje:
2 éves a kisfiam és elég húsos baba.15kg-os.Ezért kérdeztem volna,hogy melyik inkább amelyik jobban bírja.
2012. jún. 4. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Vékonyabb lett a libero? Tegnap vettünk pont liberot,és méretet váltottunk 6-osról 7-esre,de az nem vékony! Az eddigi 6-os aink egyik sem volt vékony.

A lányom 1éves koráig pamperst használtunk,amíg nem mozgott a sárga csomagost utána az actív babyt. Premium caret vagy 2x vettem neki,nem volt jobb a másiknál,és valahogy kisebbnek is tűnt. Utána már csak éjszakára kapott pamperst,nappalra olcsóbbat.

Olyan másfél éves kora körül áttértünk liberora,mert a pampersben folyamatosan átázott éjjel,hiába váltottunk méretet. A libero mai napig jó éjjelre,nappal ugyan úgy hordja az olcsóbb pelust a lányom.

Nem tudom hogy a 7-es méretet is vékony lesz e de a pamperssel is a vékonysága miatt volt probléma,mert nem bírta a pisit.

Nekünk végül is mindegyik bevált,csak más időszakban!:))) 27hónapos kislány anyukája.

2012. jún. 4. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

A lányom 15kg-osan már bőven a liberot hordta! A pampers folyamatosan átázott. 2éves státuszon 18kg volt.

Azt mondanám jobb a libero,de nem tudom milyen az új fajta?:)))

2012. jún. 4. 10:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen,mi is a Libero-t használtuk csak eddig.Itthon ért a meglepetés,hogy egyik vékonyabb,mint a másik:(Kíváncsi leszek,hogy most a pampers meddig bírja.Az van a kisfiam alatt.A Libero simán bírta,de most is?Slim Fit a neve.Ugyanúgy megapack-ba.
2012. jún. 4. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Kisfiam van, és csak a Liberó vált be. Próbáltunk mást is, pl: Pamperst, de csatak pisi volt tőle mindig :( Váltottunk Liberóra, és minden tökéletes volt. Kinek mi a jó, nekünk ez tutira bevált! Legutóbb már a 7-es nadrágpelust használtuk, de azóta már szobatiszta, így majdnem 1 csomag meg is maradt, plusz "leszoktató" pelus is maradt pár db. Lényeg, hogy tényleg jó a Liberó, csak drága :S
2012. jún. 4. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia hát én csak is a Liberót szerettem ,szeretem most is ha lesz rá pénz ezt fogom venni a 2. babánknak is !

A Pampersben is és az összes többiben is sokszor volt csalódás a használatuk során ,de persze néha a Liberóban is.

De sajnos most ott tart az ember hogy megnézi mit vesz és mennyiért.

2012. jún. 4. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:
27%

A libero egy nagy szar!

Nemrég vettük ezt az új vékonyat, állandóan átázott, és állandóan kiszakadt, kipotyogott belőle a nedvszívó réteg. Gagyi lett nagyon. Inkább a pampers!

2012. jún. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!