Kinek mennyire fontos hogy új ruhába öltöztesse gyemekét az óvodában?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 14:09
11/14 anonim válasza:
Semennyire. Nekem az a lényeg, hogy tiszta, szép ruha legyen, ne olyan, amit a kutya szájából rángattak ki. az meg, hogy más anyuka mit gondol, nem igazán érdekel...
12/14 anonim válasza:
az én lányomnak sok szoknyája és egyben ruhája van,de oviba sosem szoktam ráadni csak rövidnadrágot vagy hosszút mert szoknyában se mászókázni,se csúszdázni,se homokozni nem jó.
13/14 anonim válasza:
Szép ruha a bölcsiig / oviig ősztől. Ott átöltöztetem játszósba, ami nem új, nem márkás (némelyik), de tiszta és vasalt. Aztán ha megyünk érte akkor tetőtől talpig megint átöltöztetjük, néha még meg is kell alaposan mosdatni.
Földes az udvaruk, szóval a kismalacokkal vetekedhetnek. :) De legalább jól érzi magát, én meg nem kapok frászt, hogy jaj a drága ruhája hogy néz ki :) Nálunk a kis halvány folt nem számít, azért nem dobom ki a ruhát, hiszen akkor majd minden nap megtehetném, mert leeszi, vagy belefekszik az olajos! tócsába stb. Alaposan kimosom, vasalom és kész. Játszósnak jó, nem szakadt.
14/14 A kérdező kommentje:
Hétfőn voltam turkálóba és olyan forgalom volt szinte egymás kezéből vették ki a ruhát, én sok hosszú újjú pólót találtam de nadrágot alig így új nadrágot vettem 1200 ft ért 5 is ami jó lesz oviba.40°% VÉGKIÁRÚSÍTÁS volt szerencsémre az egyik üzletben.
2012. jún. 6. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!