Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülinapja lesz gyermekemnek...

Szülinapja lesz gyermekemnek és kb 20an leszünk. Tudnátok ajánlani ennyi főre valami nem túl pepecselős és gyors ételeket?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk januárban volt ilyen nagy szülinap. Főztem pörköltet bográcsban, meg két rudat készítettem ebből:

[link]

Köretnek megfőztem egy csomó krumplit, a felét kivettem és a sülthöz elkészítettem krumlipürének, a másik fele volt a sós krumpli a pörkölthöz. 3 gyerek mellett egy délelőttbe simán belefért. :)

2012. jún. 2. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:
igen, ha van kertetek, a kinti sütés főzés, grillezés, bográcsozás nagyon kifizetődő, hatalmas adag van belőle. Mi a kislányom névnapjára csináltunk márciusban. Sajnos mindkét gyermekem téli, így a kinti főzés kilőve. Én ragaszkodni szoktam a rántott húshoz, lerben egy nagy adag bepácolt husit lehet készíteni, vagy a legegyszerűbb (bár az elkészítése alapján kételyekre adhat okot, pedig pofonegyszerű és finom), ha egy nagy tepsibe öntesz annyi konyhasót, hogy a tepsit min. ujjnyira elfedje, és szépen ráfekteted a combokat, és megsütöd.
2012. jún. 2. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha van udvarotok, akkor: bográcsban gulyás, pörkölt.

A lányom névnapja télen van, akkor nem tudunk kint főzni. Olyankor sütök csirkecombot, fasírtot, franciasalátát, + valami köretet a húshoz annak, aki nem szereti a salit.

2012. jún. 2. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha van kertetek én is bográcsozást vagy grillezést ajánlom,mert nálunk nagyon bevált. Mi vettünk még pogácsát meg mindenféle nasit fornettiben. Csináltam még rántothusos szendvicset,melegszendvicset,fasírtot krumplipürével. Nálunk nagyi közreműködésével volt palacsinta meg fánk is. Palacsintából olyan 80 darab volt,fánkból 30. 23-an voltak,de egy perc alatt elfogyott mindkettő.
2012. jún. 3. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!