Van itt pszichológus anyuka? Segítenél?
Cumiügyben tudok jótanácsot írni , de nem vagyok pszichológus anyuka:) csak pedagógus :)
Fiam nagy cumizós volt, éjjel-nappal a szájában lógott. Már kezdte deformálni elől a kis fogait, úgyhogy egyszer
azt mondtam neki: Figyelj, ez a cumi nagyon elhasználódott már, ki kel dobni. (és mutogattam h nagyon megrágdosta már, ténylegesen így volt, már fehéredni kezdett a latex) , majd folytattam: ezt ki kell dobni, ezzel nem cumizhatsz már.
Legnagyobb meglepetésemre azt mondta: "jó , akkor dobd ki". Kapva -kaptam az alkalmon és ki is dobtam. (illetve azt mondtam, de eltettem, hááátha).
Na, este már kérte az alváshoz.... Mondtam neki, nincs már cumi, r a kukában van a sok büdös szeméttel együtt, ha van kedve vegye ki. Na , nem volt...(szerencsére).
Másnap: Vegyek neki új cumit.....Na, akkor már elkezdtem mondani h ő nagyfiú már nem kell cumi...mindennap, ha kellett többször is...és emlékeztettem h kidobtam, sajnálom, nincs cumi! Nos, hetek alatt megszokta h nincs cumi. (És rá kb. 1 hónapra tényleg a kukában landolt)
Ez egy elég hosszú folyamat volt nálunk, de hangsúlyozom a fiam (is) nagy cuclis volt.
Én cumi ügyben hallottam egy nagyon jót, jön a cumitündér oda kell neki adni a cumit, amit Ő kikészít az ablakba este, és reggelre a cumit elviszi a tündér, és kap helyette egy olyan ajándékot amit Ő nagyon régóta szeretne!
Együtt alvásról, én 16 hónaposan vettem egy nagyon aranyos macis ifjúsági ágyat a kisfiamnak, mert Ő soha nem akart a kiságyba aludni, az ágyat Ő választotta ki, mivel imádta a macikat, és én a mai napig úgy altatom el, hogy befekszem mellé, és ahogy elaludt kijövök, most 2 éves, és azóta végigalussza az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!