Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeptemberben 3 éves lesz a...

Szeptemberben 3 éves lesz a kislányom. Ma mértem 20kg!?

Figyelt kérdés

[link]

Reggeli : 1dl tej és pár falatot eszik -nem mindíg

Tízórai : gyümölcs vagy joghurt

Ebéd : ma pl kelfőzelék , de mindíg főtt étel

Uzsonna: ekkor kap vmi édeset

Vacsora : tej és vajas kenyér (toast) felvágottal vagy májkrémmel

Van hogy fagyizunk, és rengeteget iszik, gyümölcslevek vízzel pl. Gyümölcsöt nagyon sokat tud enni és minden gyümölcsöt szeret. Tegnap pl 2tálka epret..

Napi 2szer általában kakil is.

Szóval én félek attól hogy duci kislány lesz. Védőnöm szerint megnyúlik majd és nem lesz gond. 4140grammal született,soha nem volt pici))És mindezek mellett tényleg sokat mozog. Főleg ha jó idő van és kint lehet az udvaron, bennt van hogy ülve megnéz egy mesét, vagy hasalva játszik, de a mozgása megvan.

Mi nagyon magasok vagyunk, a Picilányom is magas 104 ruhákat hord.

Szerintetek min változtassunk, hogy ne legyen elhízott felnőtt majd?

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 2. 11:10
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, köszönöm a válaszod.

Sztem is sok főleg ebben a korban a pár kiló többlet.

Igen én is látom már hogy az innivalót kell vízre cserélni. Az előbb már azt adtam neki, pár kortyot ivott belőle.

Sőt már biztos vagyok benne, hogy a sok gyümölcslé - írták feljebb,hogy az oviban az a tízórai- miatt ducika.

2012. jún. 2. 13:44
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nekem kisfiam van,aki 3 éves 103 cm és 16.5 kg.

Szerintem egyelőre még nincs olyan nagy gond a kislányoddal,de azért oda kell rá figyelni,én a helyedben gyümölcslét nem adnék neki.Kisfiam napi 1 pohár gyümölcslét kap,ezen kívül csak vizet és kakaót iszik.Amúgy kb hasonlóan étkezik mint a kislányod,csak ő sajnos nem szeret mindenféle gyümölcsöt,de amit szeret abból ő is sokat meg tud enni.

2012. jún. 2. 13:46
 23/36 A kérdező kommentje:

15Ös, nekünk mindíg megjegyzik,hogy milyen nagy gyerek...

Most jön a nyár és most fog még jobban meg is nyúlni, kíváncsi leszek a súlyára.

Látod akkor ez a víz dolog sem válik be mindenkinél. Van egy ismerősünk ott most megy a kislány suliba, ha eléri a 17kg. 6éves. Ő is gyümileveket iszik, de alig eszik, mindíg gond volt az evéssel nála. Az anyuka irigyel minket,hogy milyen jól eszik az én lányom.... Látod egyik véglet sem jó...

2012. jún. 2. 13:47
 24/36 A kérdező kommentje:
jaj még annyit szerettem volna,hogy a lányom nem addíg eszik eszik amig van előtte,. Szóval ha már nem éhes és elég volt neki akkor szól hogy köszönöm elég volt. Mindíg annyit eszik amennyi jól esik neki! Sztem ez azért jó.
2012. jún. 2. 13:49
 25/36 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk is megjegyzik, hogy nagy, de mi számítottunk is rá a saját termetünk miatt. Idegenek nem hiszik el, hogy nincs még 3 éves és ekkora. 110-es ruhákat hord. Mindegy, így sikerült :)) De azért aggódom, mert van poci, comb, minden fogni való. És bizony az édességet sem vetné meg, ez az amit visszafogunk, és bízunk a nyárban a nyúlásban. Amúgy ő sem áll meg egy percre sem. Reggel 7-től este 8-ig mozgásban van :)
2012. jún. 2. 13:54
 26/36 anonim ***** válasza:
72%

az én kisfiam júliusban lesz 3 éves, és hát én örülnék neki, ha ennek a felét megenné egy nap!

de olyan érdekes, ő is 4 kg fölött született, 1 évesen szinte grammra annyi volt mint a te kislányod, viszont 2 évesen 13,5 kg, most pedig 15 kg.

2012. jún. 2. 14:16
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon érdekes, mert az én 3.5 éves kislányom ennél többet eszik, és 12.6 kg (94 cm).

A reggelije legalább 2 szelet kenyér vajjal, feltéttel, zöldségekkel, vagy sült husi zsírral, stb...

Lefekvés előtt joghurt dzsemmel, müzlivel, vagy gyümölcsök

Uzsonna valamilyen süti, vagy saját készítésű sós ropogtatnivaló, szörp

VAcsora főtt étel (rendes adagot megeszik)

Egész nap vizet iszik, vagy mondjuk 2x szörpöt, gyümölcslevet

Én azt nem értem, miért nem hízik (nem vézna, de mondjuk elbujhatna a Te kislányod háta mögött)

2012. jún. 2. 16:53
 28/36 A kérdező kommentje:

Most hogy olvasom a válaszokat, nagy valószínűséggel a genetika is közrejátszik a dolgokban. Most du-án beszélgettem anyummal, és mondta hogy picinek én is husi voltam, lánykoromban meg nagyon vézna, most szülés előtt is inkább vékony voltam, szülés után meg van rajtam 10kg fölösleg, de ugye 185cm vagyok eloszlik (de zavar).

Én is bízom a nyárban, hogy nyúlni fog, akkor meg a magassága miatt lesz hihetetlen hogy 3éves....

Anyagcseréje is rendben van napi 2szer minimum kakil.

Szóval akkor Ő ilyen. DE a 3 éves statuszon azért rákérdezek, hogy a vérvétel mutatni fog -e vmit ha ne adj' isten baj lenne. Remélem nincs.

2012. jún. 2. 20:19
 29/36 A kérdező kommentje:

A nagymama már elég idős, és náluk még az etetlek-szeretlek-etetlek dolog él...sokszor kérem hogy ne de nincs foganatja. Még azt is mondta hogy látszik a 25hónap szopizás...

Szerintetek van köze hozzá? Mármint hogy sokáig szopizott és a jelenlegi súlya között?

Én nem tudom nem igazán hiszem, de szerintetek?

2012. jún. 2. 20:34
 30/36 anonim ***** válasza:

Nézted már a percentiljét?

[link]

2012. jún. 2. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!