Az Aldiban/Lidlben milyen játékokat vettél már?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 10:32
1/6 anonim válasza:
Aldiban semmit, Lidlben évekkel ezelőtt CD-s játékot számítógépre. Meg olyan babának/kisgyereknek való fa kockát-5játék, minden oldalán egy. Nagyon szereti a kislányom. Más most nem jut eszembe.
2/6 anonim válasza:
Lidl-ben vettem már mesekönyvet, plüss játszó kockát, és épp tegnap vettem mászópárnát. Ruhát is veszek néha , eddig beváltak. Aldiba nem járunk.
3/6 anonim válasza:
Lidl-ben többször volt matcbox 5-ös csomag akcióban azt vettem, illetve még kifestőt is...
4/6 anonim válasza:
Csak Aldi van a környékünkön, vettem már matricaíveket, dekor- és hobbikellékeket ha épp volt valami szezonális akció. Ruhaneműt is szoktam, sztem jó minőségűek.
Illetve konkrétan játékfélét: kisbőröndöt, SteffiLove babát, tolókaros-gurulós bébijátékot (nemtom mi a neve), kirakót, mesekönyvet.
asszem kb ennyi
5/6 anonim válasza:
Aldiban vettem ujjfestéket, tök olcsó volt, tök jól kenhető, de nem jön ki a ruhából!! Szóval végülis jobb lett volna nem megvenni :)
6/6 anonim válasza:
mi az Aldiban vetünk műanyag kerti házikót, meg egy Burago emeletes parkolót, mindegyik tök jó árban volt, és a minőségükkel is meg vagyok elégedve
Lidliben vettünk Wader dömpert, az is nagyon jó, sokkal olcsóbb volt mint a Tescoban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!