Anyukák írnátok olyan oldalakat ahol lehet csereberélni megunt de használható baba-gyerek holmikat, háztartási eszközöket, esetleg szolgáltatást?
Pesten lakom.
Én ismertem a szivesseg.net oldalt, de nem használtam még, mostanában rákerestem, de már megszűnt vagy nem tudom mi lett vele, pedig még a tv-ben is volt riport a megálmodójáról, ahol emberek szívességet tesznek egymásnak, pl az egyik megfőz cserébe a másik bevásárol neki, vagy ez a kutyasétáltatást ajánlották fel sokan akik szeretik az állatokat de különböző okokból nem tudnak tartani de másokét szívesen elviszik játszani, sétálni stb.
Miért szívta meg a barátnőd?
Akkor nem lesz szép körmöm :) Fejér megyei vagyok.
A sztori az nagyjából annyi volt / nemrég történ egyébként / hogy a megbeszélt dolgokat küldte barátnőm egy anyukának, meg is volt, hogy miket küld helyette, de nem így történt. Gyakorlatilag csetreszeket küldött a jó kis játékok helyett és még utána neki állt feljebb. A furcsa az egészben hogy a játékok fényképezve lettek, hiszen barátnőm sem megy bele ilyenbe látatlanul, de mikor a másik anyuka megkapta a jó kis játékokat már nem volt hajlandó vissza cserélni, és még fenyegetőzött is össze vissza, hogy feljelenti rágalmazásért meg ilyesmiért. Aztán más anyukákkal is beszélt barátnőm és kiderült, hogy nem 1 és nem 2 másik személt rövidített már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!