Ti sírtatok anyák napján?
Én sírtam, először a nevetéstől, annyira édes volt a kincsem, ahogy próbált jó lenni, odafigyelni, de közben ezer más dolog érdekelte, ment ide-oda, mondta a verset, de nem állt be a többikehez, édes volt:)
Aztán jöttek a nagymamás versek, akkor nagyon elszorult atorkom, mert édesanyám nem érhette meg, h lássa az unokáját szerepelni.
Nem vagyok egy sírós fajta, rám azt mondják, h nagyon magas érzelmi intelligenciám van, nagyon empatikus vagyok,
mégsem sírok idegenek előtt, még temetésen sem. magánügyem, senkire sem tartozik. De ez csak az én hülyeségem:)
nekem nem mond még verset(se), csak pár szót, 21 hós, de mikor apja segítségével átadta a virágot, és azt mondta vigyorogva, hogy "Anyac bóóóldog..." én zokogtam..:-DDD
nem tudom mi lesz a bölcsiben, oviban, majd bedobok előtt vmi nyugatatót, vagy nem tudom tényleg...:-))
Én könnyen sírós vagyok amúgy is, ettől meg tök kifeküdtem...
Én könnyeztem, könnyen meghatódok..A saját polgári esküvőmön is elsírtam magamat..Ez van, ilyen vagyok.
Inkább, mint érzéketlen legyek..
Én is sírtam mikor apuval elmentek sétálni majd együtt megköszöntöttek a kis kókadt mezei pipacsos-csokrukkal
:-) ,nagyon édesek voltak.
Nálunk tegnap volt az oviban egy ilyen kis ünnepség, össze volt vonva az anyák napja, a gyerek nap meg a ballagó. Minden kis lurkó mondott egy verset a szüleinek. Az én kislányom egy anyák napi köszöntőt mondott nekem, ami egyrészt nagyon meghatott, másrészt furcsa volt, mivel az apja vagyok. Az ünnepség után kérdeztem is tőle, hogy az ovónéni választotta neki ezt a verses köszöntőt? Mondta, hogy nem, ő választotta. Erre azt feleltem neki, hogy választhatott volna valami mást is, hisz az anyja nem én vagyok, így a többi szülő furcsán nézett ránk, de hát nem érdekelt, nekem amúgy nagyon tetszett és apa létemre elérzékenyültem 3 éves kislányomon :)
22F
akkor örülök hogy nem csak én vagyok ilyen elpityeredős:)
köszönöm kedves válaszaitokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!