Az én anyukám elsírta magát, amikor elmentünk anyák napján hozzá. Tiétek? Együtt sírtatok, mint mi?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 10:29
1/8 anonim válasza:
Én még együtt élek anyuékkal!:) Reggel felkeltem,pont főzött,na gondoltam ez az alkalmas időpont:)!Írtam neki verset,csináltam üdvözlőlapot,vettem egy szivecskés mézeskalács díszt,és egy szál nárciszt!Kimentem a konyhába odaadtam neki,elolvasta a verset,elkezdett sírni,utána már én is sírtam:)
17/L
2/8 anonim válasza:
Mi nem, mi veszekedtünk egy ünnepit!
17/F
3/8 anonim válasza:
mi nem vagyunk az a sírós család, valahogy nehezen mutatjuk ki az érzelmeinket, vittem neki egy üveg pezsgőt mert tudom szereti, meg hajfestéket, mert mondta h szüksége van rá........de amikor véletlenül látom h sír én se tudom tűrtőztetni magam és biztos sírok vele, alkalomtól függetelenül!
4/8 anonim válasza:
Az enyém örült a virágnak, meg hogy átmentünk ebédelni. 33L
5/8 anonim válasza:
kapott egy dunakavicsot közben beszóltam h boldog anyáknapját ennyi. sírni az ESMERALDA sorozatok alatt kell. 24F
6/8 A kérdező kommentje:
Azért szomorú hogy az emberek még ezeken a szép "ünnepeken" is veszekednek...
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 3. 11:40
7/8 anonim válasza:
Senkit nem akarok megbántani, de nem igazán értem, hogy mi sírnivaló van anyák napján.... szeretem Édesanyámat, ő is engem, meg szoktam köszönteni anyák napján, mert szokás, de megbecsülni egész évben megbecsülöm, szeretem és ezt ki is mutatom, és ő is felém viszont. Sírjunk minden nap? Ez ugyanaz mint a karácsony mint a nagy szeretet ünnepe. Egész évben nincs egy boldog napjuk, de majd karácsonykor.... akkor már megette a f..ne az egészet. Nagyon szeretem a karácsonyt is, de olyan nap mint a többi, kicsit többet eszünk, hála Istennek általában szabin vagyunk, de nem az az év csúcspontja számomra. Ez a véleményem. Bocsi az offért. De azért örülök kérdező, mert gondolom pozitív értelemben értetted a sírást.
8/8 ImmmI666 válasza:
A válasz megírásának időpontja: 2010-05-03 11:53
UJUJUJUJUU ITT VALAKI KÁ ÓÓÓ SERRR
Nemvagy véletlenül enyhén JEHOVA? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!