Mennyi penzt kolttok havonta 21 honapos gyerekeitekre?
nem sokat van ruhája cipője és azt eszi ami mi illetve 3X2500 ami biztos a pelenka
és te?
Azt eszi amit mi.
Pelenka havi 2000db, no name pelenka, 10.000ft
Popsitörlő 3 csomag noname 1000ft
Ruha, 10.000 Ft vagy egy cipő, vagy 1-1 nadrág, felső, kabát, szoknya, folyamatosan ami akciós megveszem, senkitől nem örököltünk semmit
Játék, dvd, könyv, havi 5000 Ft, vatera, teszvesz börzén, de ebben mondjuk van hogy nem veszek abban a hónapban meg következőben semmit, de utánna veszek egy játéktárolót, vagy egy polcot a szobájába, ez az összeg havi szintre lebontva.
4000 Ft nasi, minden nap, vagy másnap megyünk a boltba, akkor kap egy nyalókát, vagy fagyit, vagy ropit, vagy kis ivólét, cukorkát, vagy egy kis csokit.
Bölcsi havi 15.0000ft
45.000ft/ hó
Havi 2000 db pelenka???
Egy-két ruha turkálóból 1500 körül. Pelenka Pennyből 3x 2300. Ezen kívül amit ugye megeszik velünk együtt, és tejpép 6x kb.600 ft.
Össz. kb.12000
Pelenka kb. 9.000 Ft (napi 6 db/50 Ft/30 napra - átlagosan)
Ruha: 8-10.000 Ft, Cipő: 3-4.000 Ft - de ezeket nem kell havonta venni /mondjuk 3 hónapra - azaz 1 hónapra lebontva: 3-4.000 Ft
Betegség esetén orvosság, orrcsepp, orrspray, vitaminok, Zymafluor... - persze ezekből sem kell minden hónapban, de havi szinten erre is biztosan elmegy 3.000 Ft
Habfürdő, sampon, popsikrém, popsitörlő, ha kipirosodik, Sudocrem... - 1-2.000 Ft/hó
Bölcsiben van napi 4 étkezés, így itthon már csak 1x eszik (vacsora). + a hétvégén vagy ha betegség miatt itthon van, akkor egész napra (napi 4 étkezés) - étkezésre szerintem havi 12-15.000 Ft biztos elmegy, bár ennek sosem számoltam még utána. Tej, tejtermékek, gyümölcsök, zöldségek, kevés hús, rizs, tészta... ilyesmik.
3 gyerekünk van, így az étkezést elég nehezen tudom 1 főre leosztani, mert nem külön főzök mindenkinek.
Összesen olyan 28-30ezer Ft jött ki.
Szerintetek ez reális?
pelus havi kb. 200db 38-40Ft-ért.
popsitörlő 1000Ft
tápszer 3000Ft
joghurt, gyümi, édesség (puding, rudi, tejszelet) kb. napi 100-200Ft
ha beteg, akkor gyógyszer 6-8000Ft
állandóan szedett cebion, + vitamin kb. 1000Ft
ruhákat folyamatosan veszem, most már az őszi hosszú felsőket szerzem be, de átlagosan 3-10.000Ft között
6. vagyok.
nem írtam hogy zat eszik amit mi, kivéve ha úton vagyunk és nem tudok délután főzni, akkor üveges bébikaját eszik. asz elmúlt hónapban hogy ne csak a banánt, almát és éretlen narancsot egyen, vettem neki üveges gyümi bébiételt.
pospikenőcs, fürdető gyógyszertári.
Én jelenleg az 5. gyermekemet várom, a legkisebb most 21 hós. Az egyetlen, amit külön rá költünk az a pelusa (napi 2db = 5 - 6000 ft/hó)
Semmilyen plusz kiadást nem tudnék felsorolni, évszakváltáskor esetleg egy - egy cipő, vagy olyan ruhadarab, ami nem maradt jó állapotú a tesóktól.
NAsi napi 2 - 3 joghurt / összes gyerek együtt, egyébként gyümölcs és saját készítésű dzsemek, ivólevek, sütemények.
Minden étkezésre azt eszi amit mi.
Popsitörlp, egyéb kozmetikumok, tápszer, tejpép nem kellenek.
Cukorka, nyalóka, csoki pedig végképp nem.
Játékot akkor veszünk, ha meglátunk valahol egy olyat, aminek látjuk értelmét (kb 3 havonta), amúgy is van itthon elég
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!