Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves körüli gyereketek...

2éves körüli gyereketek alszik még nappal?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam olyan jókat alszik még nappal,viszont szomszéd kislány sokszor nem alszik egész nap.Vajon az én kisfiam csak azért alszik el mert leteszem aludni de mondjuk el lenne nélküle is?2-3 órát alszik nappal.
2012. máj. 27. 13:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha este le tud feküdni, és jól alszik, akkor még kell neki a délutáni alvás.

A fiam 4 éves, a lányom 2,5, mindketten alszanak délután.

2012. máj. 27. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
3,5 éves fiam is alszik 2-3 órát nappal.
2012. máj. 27. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:

2 éves a kisfiam, és ő is alszik ebéd után vagy 2-3 órát. Ha nem aludna, nem bírná ki estéig. Volt, hogy nem voltunk itthon, és az idegen helyen nem tudtam elaltatni, viszont úgy délután 5-6 órára már kezelhetetlen lett, és iszonyat nyűgös, semmi nem volt már jó.

Viszont barátnőm kislánya, akivel majdnem egyidős a fiammal, már régóta nem alszik napközben, és még este is nehezen megy el aludni. Szóval gyereke válogatja.

Szerintem ha a te kisfiad is ilyen jót alszik délután, akkor igényli is. Ha nem igényelné, akkor nem aludna el, vagy ha mégis, akkor is csak kevés időre.

2012. máj. 28. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!