Emlékeztek még a pedálos moszkvicsra?
Hol lehet kapni hasonló kisautót? Mennyibe kerülhet?
Csak elektromos autókat találtam a neten, de engem ez a pedálos-lökőrudas érdekelne.
igen,gyermekkoromban volt
hasonló van a fiamnak,csak müanyag,kb.10 ezer ft volt, de nem jutt eszembe honnan rendeltem a neten
Én is emlékszem! Nagyon irigy voltam arra, akinek volt olyan! :) Lány létemre nagyon vágytam rá!
Pont most láttam a játékboltban műanyag pedálos autót. A kisfiamnak biztosan veszek majd egyet. De most még csak 18 hónapos, szóval ráérek. :)
Rákerestem, a Régióban is van. Bár ez kicsit drága. Nálunk 12000 Ft a játékboltban (valami Yellow játékbolt a neve, azt hiszem).
Bátyámnak volt, nagyon szerette!!
A minap láttam nálunk egy használt áru kereskedőnél, igaz, ráfér egy kis javítás, de működőképesnek tűnt. Nem tudom, honnan szerezhették be.
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Kedves 4-ik válaszoló, köszönöm a linket, nem is nagyon durva az ára. Megveszem a kisfiamnak. 50-ezerért biztos nem vennék.
Én is irigyeltem gyerekkoromban akinek volt. Én is nagyon vágytam rá, de biztos akkor is horror ára volt.
Igen, és még megvan anyukáméknál a padon. :-)
Persze elég rozoga már szegény, de működőképes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!