Ezzel a hányással bevinnéd kórházba?
Kislányom este 11-kor hányt, mostanáig még 4-szer, de az utolsó már nagyon kevés volt. Inni iszik, hideg szörpöt, vizet, keveset adok neki. 6-kor hányt utoljára, azóta nyugodtan alszik.
Lassan keltem és megyünk a helyi ügyeletre.
Vagy vigyem inkább egyből kórházba? Nem látom olyan súlyosnak a dolgot, de ilyen bajunk még nem volt, nincs tapasztalatom.
Kedves kérdező.
Az én lányom 4 éves volt amikor estétől reggelig 8-szor hányt.Előbb orvos onnan kórház infúzió.Kiszáradhat egy éjszaka alatt.
Sajnos én ott nagyon elrontottam,hogy minden hányás után inni adtam neki.A kórházban nagyon kedvesen elmondták,hogy a hányás után legalább fél órát várni kell és egy két korty innivalóval megkínálni.Mert,ha rögtön adom akkor nem pihen a gyomra.
Estére belázasodott a lányom és kiderült nem gyomorrontása volt,hanem egy vírus ami a gyomrát támadta.Másnap jöhettünk haza.
Felkelt kb egy órája. Azon kívül, hogy fáradt semmi baja. Iszik szépen. Marad a diéta.
Azért nagyon szépen köszönök minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!