Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kell vinni a kórházba, ha...

Mit kell vinni a kórházba, ha egy 3,5 évessel orrmandulaműtétre készülünk?

Figyelt kérdés
3 nap lesz elvileg.
2012. jan. 22. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Váltóruha, törölköző,papucs, köntös, tusfürdő, fogkefe,fogkrém, pizsama, Wc papír, zsepi,fehérnemű,valami játék,amivel ágyban fekve is tud játszani.Innivaló, ennivaló, de előtte tájékozódj mit ehet és ihat műtét után, mert van ami tiltva van. Ne felejtsd a papírjaitokat, pénzt.Több nem jutott eszembe.
2012. jan. 22. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak másfél napos volt. Reggel mentünk,másnap délben jöttünk haza.

Ami kell: magadnak étel,ital,gyereknek nem piros/sötét szinű ital,(azért nem lehet piros,sötét színű ital,étel amit viszel neki,mert ha hányik,nem tudják h vért hányt,vagy csak az ételt,italt)

textil pelenka,amit a feje alá teszel, vérezni fog az orra,füle,és jobb ha azt vérzi össze,mint a pizsijét

játékot, kedvenc maciját,plüssét(még a mütőbe is bevihette,altatás előtt/alatt hozzábujhatott).Több pizsamát,törölközőt,fürdető szereket.Pohár,kés,villa,kanál,müanyag tányér.

Papirzsebkendő, popitörlő,wc papir.

Papucs,vagy szandi.

Baba-mama szobába lesztek?

2012. jan. 24. 18:56
 3/8 A kérdező kommentje:

3 ágyas szoba, mind kisgyerekes, saját fürdőszobával. Itt három nap, első nap vizsgálat és megszokás, második nap műtét, harmadik nap hazajövetel.

Mennyi és milyen típusú játékot vittetek?

2012. jan. 24. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

vagyis csak egy széked lesz? mert akkor polifon matracot,párnát,plédet is vigyél magadnak.

Lányom mellett voltam igy a gyerekosztályon,szintén 3 kisgyermekes ágy volt. De ott nem volt saját fürdő,a szülőknek meg kellett oldani egyéb módon a tisztálkodásukat.

2012. jan. 24. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt engedik, hogy egy ágyban aludjak vele. Szerencsére vékonyka, így elférünk. :-)
2012. jan. 24. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mesekönyveket vittem főként. A kedvenc játékát még a műtőbe is bevihette. Ja meg a kispárnáját is vigyed!!!
2012. jan. 24. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy, kedvenc játék (alvóka), mesekönyv, de ahol az én lányom műtötték, ott benn is voltak játékok, sőt mi is vittünk be, miután kijöttünk régi, nem használt játékokat, papírt, amire tudnak rajzolni. Az alvóka játékot a műtőbe is bevihette.
2012. jan. 25. 09:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!