Milyen gyerekülésetek van 9-36-os kategóriában? Most készülünk venni, és kíváncsiskodok.
Lányomnak 9-25kg-os van: Giraffe Club. Kényelmes, állítható fekvőbe. Azt nem tudom, h mennyire lehet biztonságos(remélem sosem derül ki!), mi ajándékba kaptuk. Egy dolgot nem szeretek benne, hogy a csatt állandóan elfordul az övön és így megcsavarodik.
Mi most vettünk új ülést az 1 éves fiamnak. Ami biztonsági szempontból szóba jöhetett volna a 9-25; 9-36-os kategóriában, azt nem bírta elviselni a fiam. A Kiddy és a Cybex "pajzsos" ülése. Nagyon biztonságos, árban sem rossz. Próbáljátok bele a gyereket és ha nem üvölt, akkor nagyon jó ülés.
Mi végül 9-18-as BeSafet vettünk. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Én úgy gondolom, hogy nincs olyan ülés, ami mindenre jó. Vagy a kicsi gyereknek jó vagy a nagyobbnak, de hogy 1-től ca.10 éves korig valami jó legyen.... Bár nagyon praktikus lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!