Esett már le biciklis gyerekülésetek?
enyém még nem szerencsére,de a faluba pont egy csomagtartóra szerelhető esett le csomagtartóstul.Meg volt lazulva a csavar ami a biciklit és a csomagtartót tartja.A gyerek a kórházba jutott vele de nem lett komoly 2 ölés.Nagyobb volt az ilyedség.
Nekem is csomagtartóra szerelhető van de az enyém méghozzá nem is az a fix!hanem van egy mozdulattal levehető.Csak rá kell szorítani a csomagtartó "rácsaira"(remélem érthető aki nem tudja milyen ez:)no meg van egy kis öv amit rá kell kötni az én ülésem alá +biztonságként.De bennem is bennem van a félsz ezért mi alul még gyorskötözővel is oda rögzítettük:))))
Konzolosat hoznak apósomnak heggeszteni mert igenis elfáradhat a vas is.De egyszerűen rá kell pillantani szerintem közbe-közbe hogy minden stimmel-e:
Még nálunk sem történ baj, kop-kop-kop. Nyeregcsőre szerelhető üléseink vannak. Persze, ránézünk minden alkalommal, hogy nem e meglazult, repedt, vagy bármi, de ettől függetlenül néha belemászik a gondolataimba, hogy mi van ha... Mert a bukósisak azért nem véd 100%osan minden ellen.
Ráadásul nálunk elég ramaty a járda, de muszáj ott vinnem a gyereket az oviba, mert a gyorsforgalmi főútra mégsem mehetek ki vele.
Köszi a válaszokat, mindenkinek jó bicajozást kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!