Ezzel a hányással bevinnéd kórházba?
Kislányom este 11-kor hányt, mostanáig még 4-szer, de az utolsó már nagyon kevés volt. Inni iszik, hideg szörpöt, vizet, keveset adok neki. 6-kor hányt utoljára, azóta nyugodtan alszik.
Lassan keltem és megyünk a helyi ügyeletre.
Vagy vigyem inkább egyből kórházba? Nem látom olyan súlyosnak a dolgot, de ilyen bajunk még nem volt, nincs tapasztalatom.
én ha az enyém lenne nem kelteném fel
gyógyul:)
meg a másik hogy órákat várni, aztán mondják hogy semmi, csak gyomorrontás
szerintem ne tedd ki ilyen cécónak
Nem vinném kórházba, igaz, én ilyen esetben még ügyeletre se vittem őket soha. A hányással ott se tudnak túl sokat csinálni, itatni tudom őket, ilyen esetekben kimarad az alvásom, mert félóránként kapnak néhány kortyot inni, na meg van egy homeopátiás hányáscsillapító, ami nekünk nagyon bevált, azt szoktam adni. Általában 2-3 nap alatt nyomtalanul kiheverik.
Nekem mondjuk a gyerekdoki is azt mondta, kár a beteg gyereket nyúzni, orvoshoz szaladni vele stb. Ha kezelhető otthon, akkor próbálkozzam nyugodtan,tudja, hogy ha baj van, akkor úgyis telefonálok és akkor meg házhoz jön.
Rendelőbe amúgy se vittem még őket soha, ha betegek, a doki jön ki, mert bemegyünk egy nyavalyával és a sok beteg gyerek miatt hazajövünk hárommal.
Köszönöm mindenkinek! Nézegetem és szépen alszik. Megvárom míg felkel, meglátjuk hány-e még.
Lehet valamivel elrontotta a gyomrát.
Hasmenése, láza nincs, még hőemelkedése sem. Kicsit folyt az orra a héten, de ez lévén bölcsis elég gyakori nálunk.
Protexint fog kapni és diétázunk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!