Hányás után felkeltsem, hogy igyon?
Figyelt kérdés
3 éves kislányom 1 órája kihányta a vacsorát és az esti tejet. Összesen kétszer hányt 10 percen belül, azóta alszik, mint a bunda, a hányások között nem fájlalta a hasát, a helyzethez képest jó kedve volt. Átköltöztettem magam mellé és most azon gondolkozom, hogy felkeltsem-e, hogy igyon. Mi a véleményetek?2012. máj. 25. 23:23
1/12 anonim válasza:
Ne adjál neki inni rögtön hányás után. Lányomnak magyarázta a gyerekorvos, de most nem jut eszembe, miért, de nem jó.
2/12 A kérdező kommentje:
Már egy óra eltelt a hányás óta. A kérdés az, hogy felkeltsem vagy hagyjam aludni?
2012. máj. 25. 23:30
3/12 anonim válasza:
Szerintem hadd aludjon, és majd ha felébredt, adsz neki inni.
4/12 anonim válasza:
elosszor meg kell a gyomornak nyugodnia, ami k 1-2 ora. utana pedig aprankent kell itatni, mondjuk kiskanallal
5/12 anonim válasza:
szerintem se, csak figyelj, ha elalszol oldalt feküdjön nehogy hányjon és véletlen nem kelsz fel
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos nem lett jobban, éjszaka újra hányt, kapott daedelonetta kúpot, ivott kicsit és 3 óra múlva újra hányt, de már csak vizeset.
Azóta hányt még kétszer. Szomjas, de nem adtam neki többet pár kortynál.
Utoljára 6-kor hányt, azóta alszik megint, nagyon kimerült.
Voltunk már kórházban ilyen problémával, miután kijöttünk rosszabbul volt, mint előtte, mert bár nem hányt az egész családnak 1 hétig hasmenése volt. Ezt elkerülném.
Lassan felkeltem, hogy igyon aztán megyünk az ügyeletre.
Valami egyéb praktika valakinek? Cola sajnos nincs itthon.
2012. máj. 26. 07:26
8/12 anonim válasza:
Protexint gyorsan az egész családnak! Vagy legalább Normaflore-t!
9/12 anonim válasza:
Voltatok orvosnál?Kislányod jobban van?
10/12 A kérdező kommentje:
Voltunk délután, szerencsére nem ítélte súlyosnak a helyzetet. Délben hányt utoljára, lassan iszogat (bár ő többet inna) és evett egy kis rizst délután. Vacsora nem kellett neki. Nemrég aludt el, remélem nem lesz gond az éjjel.
2012. máj. 26. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!