Budapesten keresek valami nagyon jó játszóteret vagy játszóházat, ahol sok játék van kisebbeknek is?
Figyelt kérdés
Nem baj, ha fizetős. Másfél babáról lenne szó. Tudnátok ajánlani valamit?2012. máj. 25. 15:29
1/4 anonim válasza:
Én több játszóházban voltam már, a kislányom 13 hónapos. Az Örs vezér téri Sugárban van egy játszóház , szerintem elég jó...nem egy "hangár", de pont elég játék van. A kislányom ki tudta próbálni a csúszdát (persze én fogtam), vannak műanyag hintalovak, járgányok (motor, dömper, stb), babahinta, labdák, babakonyha, építőkocka, mászóka, sok műanyag házikó. Van egy olyan rész ami direkt a piciknek van kialakítva, szivacsos az egész padló. És nincs tömegnyomor (legalábbis eddig kétszer voltunk és nem kellett nyomorogni).
2/4 anonim válasza:
kicsiknek a gellért-hegyi vukos játszó szuper szerintem
3/4 anonim válasza:
Az állatkerti játszóház szerintem viszi a pálmát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!:)
2012. máj. 26. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!