Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti nem érzitek úgy sokszor...

Ti nem érzitek úgy sokszor hogy elmegy a kedvetek ettől az oldaltól?

Figyelt kérdés
Én napi szinten szokok idejárni,de néha már elmegy teljesen a kedvem tőle.Az akaszt ki mikor válaszolok egy kérdésre és lepontoznak 0%-ra.Annyi "okos" anyuka van itt,akik azt hiszik hogy ők mindent jobban tudnak.És ha nem velük értesz egyet akkor már nyomják is a piros kezet.
2012. máj. 25. 13:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na igen a neves kérdések.Ott már engem is lepontoztak,pedig csak leírtam a kislányom nevét.Persze nem vagyunk egyformák(hála isten)nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a név,de attól még nem lesz nem hasznos a válasz.
2012. máj. 25. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ott van a gáz hogy adott egy oldal ami alkalmas az észosztásra."Gyakorikérdések". Miért kell úgy csinálni mintha az arctalanság által adott ismeretlenség új dolog lenne??????Be lehet olvasni másoknak és ha az foglalkozik a véleményeddel annál jobban lehet alázni.Kedves kérdező Te mit vártál? Azért Én a rend kedvéért elolvasnám pár hozzászólásodat. Milyen hangnemben íródtak,segítő szándékú-e stb. Ja még valami: az emberek nem csak itt gyökerek hanem az IGAZI életben is:)
2012. nov. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!