Ti nem érzitek úgy sokszor hogy elmegy a kedvetek ettől az oldaltól?
Persze volt, hogy elment a kedvem, de én segíteni szeretek és ha tudok, akkor annak örülök. Tehát egy-két hülye nem fogja elvenni örökre a kedvem.
Amúgy a legtöbb pontozó nem is ír választ, csak jön és nyomkod.
Ha megnézed a kategória toplistás van olyan, aki még soha nem írt kérdést, nem is válaszolt, de pontozásból van sok pontja. Nekem ez kicsit beteges. Én nem járnék ide csak azért, hogy a kezecskéket nyomkodjam. Inkább válaszolok.
Ha meg valakivel nem értek egyet, na olyan is van. Igazából örülök is, hogy nem vagyunk egyformák.
Az mondjuk vicc, mikor mondjuk olyat pontoznak le, hogy "hány éves vagy? 28. Na akkor az 0%." :)
De hát aki csak pontozgat és más öröme nincs, azt inkább sajnáld, minthogy emiatt elmenjen a kedved az oldaltól és a normális emberek is elmeneküljenek innen és csak hülyék osszák az észt. Akkor már inkább maradj itt és segíts, ahogy tudsz.
Egyszer feltettem egy hasonló kérdést, mindjárt ki is vágta a cenzor a kategóriából:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__2970836-..
Miért jó lepontozni? Mit érzel, mikor nyomkodod a piros mancsokat?
Na csak azért kérdezem, mert a pontozás azt hivatott jelezni ugye, hogy mennyire hasznos a válasz. Tehát azt kell lepontozni, aki butaságokat válaszol. Nem azt, aki bármit is másképp csinál, mint én.
Ezért aztán arra gondoltam, megnyitom itt ezt a felpontozós kérédést, ahol (tőlem legalábbis) mindenki csak felpontozásra számíthat - vagy semmire! És várom a kommenteket!
Jó, amit belinkeltél előző. Ezek szerint igaz, amire gondoltunk sokan: hogy tényleg van olyan, aki ezzel élvezkedik. :)
Őszintén...szerintem nagyon sz.ír lehet az élete annak, aki ebben éli ki vágyait.
Na ilyenkor kell magadban tudatosítani kérdező, hogy neked ennél sokkal jobb az életed, és épp ezért pont ne foglalkozz az ilyen ostoba emberekkel. Hagy nyomkodja a piros kezeket, ha ettől jobb napja lesz. Neki is kell valami kis nyomorék élmény. :)
Már néha engem s kiakaszt a sok rosszindulatú ember.
Itt élik ki a gyes bezártságukat.
4 gyerkőc ayukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!