Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves, nem tud motorozni...

2 éves, nem tud motorozni (pedig szeretne), mert alacsony. Futóbiciklit érdemes lenne kipróbálnunk?

Figyelt kérdés
Szóval,kislányom 86cm,nagyon rövid a kis lába,és nem tudja eléggé széttenni ahhoz,hogy rendesen tudja lökni magát a kismotoron.Így hamar fel is adja,mert mindig beakad a lába a hátsó kerékbe és nem halad sehova.Pedig a legkisebb motorja van.Szerintetek a futóbicikli beválhatna neki?Abból is van nagyon kis méret?

2012. máj. 24. 12:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
én vagyok a 9 hónapos babás. és nekünk is a nyuszis motor vált be amit már belinkelt az egyik válaszoló
2012. máj. 24. 14:16
 22/29 A kérdező kommentje:

[link]

ilyenünk van pirosban ,pedál nélkül

23/29 anonim ***** válasza:

Nekünk is az jött be, mint az utolsó válaszolónak!

Abból azt hiszem 3 méret is van.

24/29 A kérdező kommentje:
Barátnőméknek is olyan van,nah akkor elkérem....
2012. máj. 24. 14:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Szia, az én lányom másfél éves lesz a jövő hónapban, és 3. hónapja motorozik. Mi is a Regio-ban vettük a motort, de a 3-as számmal jelöltek között is volt méretbeli eltérés, mi a legalacsonyabbat vettük, leér róla a lába. Lehet, hogy ti pont egy nagyobbat vettetek meg. A futóbringát még nem tudja hajtani (a nagyobbik lányomnak van) kipróbáltattam vele, de nem tud még vele menni. Szerintem vele együtt menj motort venni, próbáld ráültetni a boltban, és meglátod, hogy esetleg egy alacsonyabb keskenyebb kerekűvel tud-e menni. A nyuszit nem ajánlom, nagyokat borult vele a gyerekem, pedig a motorral nem esik.
2012. máj. 24. 14:51
 26/29 anonim ***** válasza:
Vagy nyuszimotor,vagy türelem.Kisfiam lába is eleinte beakadt a hátsó kerekekbe,de mára rájött a módjára.A futóbici még nehezebb téma,hiszen ott csak 2 kerék van,egyensúlyoznia is kell!
2012. máj. 24. 14:52
 27/29 anonim ***** válasza:

[link]

fiamnak ilyen van, ezt már valaki linkelte. csak nekünk 1es, a képen meg ugye 3as van...

ő 1 éves korától motorozik vele, akkor 74cm volt, szóval nem hiszem, hogy a magassága a baj, inkább rossz technikával próbálkozik.

eleinte páros lábbal hajtotta magát a fiam, esetleg fogd meg a lábait és mutasd hogyan pakolhatja.

szerintem a futóbicikli rossz ötlet, annak 2 kereke van, az tényleg odafigyelést igényel, ennyi idősen kivételes egyensúlyérzék kéne ahhoz. én 2,5 évesem még csak tötymörög vele, száguldástól nagyon messze van.

vannak kis autók-teknősök, ilyesmik, bébitaxinak hívják talán, azok a legkisebbeknek jó. talán egy olyat beszerezhetnél neki, használtan pár száz forint viszont a hajtásnak a technikáját remekül elsajátíthatja és mivel 4 kereke van, nem is kell semmi másra figyelnie, nem dől fel vele :)

2012. máj. 24. 15:58
 28/29 anonim ***** válasza:

Érdekesek ezek a motorok...

Nekünk Brendonos Touragoo van, a nagyobb méret.

Kislányom barátnőjének olyan, mint amit a Régioban lehet kapni (Enduro). Ránézésre tök egyforma a két motor, de:

amikor a miénkkel megy a kislány, gyönyörűen tudja hajtani, nem ütközik a hátsó kerékbe a lába. Amikor a sajátjával megy, állandóan a kerékbe üti a lábát.

Esteleg egy Touragoot próbáljatok ki Ti is!

2012. máj. 24. 23:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Lányom egy éves korától nyuszi motorozik, akkor 69 cm volt, ő is alacsony. Most 78 cm 21 hónaposan. Futóbiciklivel még várok, mert az tényleg magasabb (pedig már régen megvettük neki).
2012. máj. 26. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!