Hogyan bízhatnék jobban édesapámban? Nem merem rábízni a lányomat még fél órára sem.
Figyelt kérdés
Apukám meglehetősen szereti az alkoholt. Nyilván ha előre szólnék, hogy átveszem a kicsit, akkor nem inna. De valahol mégis ott motoszkál bennem, hogy de mi van, ha mégis? Szomszéd kislánya szokott vigyázni, állítólag jól elvannak. Én mégsem merem ott hagyni.2012. máj. 24. 06:38
1/7 anonim válasza:
Én megértelek. A helyedben én sem merném rábízni a gyerekem, ha lenne.
3/7 anonim válasza:
Ne bízd rá, nem lenne egy nyugodt pillanatod sem! Inkább kérj meg valaki mást.
5/7 anonim válasza:
anyukám is meglehetősen szereti a sört! Hát időnként pityókás. De ha odaadom a lányomat, akkor nem iszik egy kortyot sem, de alkoholmentes sört azt igen.
Semmi baj nincs
Én azt tanácsolom, hogy azért az esélyt adjuk meg, tehát először 10 percre hagyd ott a lányod, lemész a postára vagy mittudomén. Ha nincs baj, akkor okés, teszteld le.
6/7 Sókristály válasza:
5-össel értek egyet. Apukád már bizonyított más gyerekekkel, a te csemetédre is képes lesz vigyázni.
Tényleg csak annyi a kulcs, hogy szólj előre, és csak annyi időre hagyd vele, amiről tudod, hogy kibírja alkohol nélkül.
7/7 anonim válasza:
5-ös vélemény nekem is szimpatikus. De azért az aggodalom jó dolog, éberen tart. Csak rövid időre hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!