Fél a bilitől, tapasztalatok, ötletek kellenének?
Mennyi idős ? Még lehet, hogy túl korai. Az bizony egész más, ha elnézi a másik gyereket a bilin, ettől még nem bizti, hogy ő is megszokja.
Nálunk a kislányunk egyáltalán nem kért bilit se és szűkítőt se és másfél éves korától sose kakilt be. A pipi tovább tartott, de mikor kezdtük azt is csakis normális wc-be csinálta. Persze fogni kellett még őt.
Kisfiunk meg ült akármeddig a bilin, csak épp nem csinált bele semmit, viszont miest felállt igen, csak épp nem fordult meg. Ő tovább tartott.
Próbálj nyugis lenni, lássa, hogy ti miért és mit csináltok a wc-n. Tedd esetleg a bilit a nagy wc mellé és mikor te mégy, hívd őt is.
Türelemjáték ez a dolog.
matrica a bilire a kedvencmesehosevel.
nekunk motoros "bibikénk" van :D
[link] ilyen,citromsarga, o valasztotta ki
egyutt vegyetek a bilit, ami neki tetszik
Az én fiam is félt tőle, pedig vettünk vagy 3 félét, de rá se nézett egyikre se. Jegeltem a témát mert látszólag egyáltalán nem akart szobatiszta lenni.
Végül vettem egy szűkítőt, de arra se volt hajlandó ráülni. Aztán egyik pillanatról a másikra tök magától szobatiszta lett, én az ég világon semmit nem csináltam. Persze végül a szűkítőt kezdtük használni, a bili egyáltalán nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!