Fa futóbiciklit milyet ajánlanátok? Indokokat szeretnek, hogy miért, vagy miért ne azt a biciklit vásároljuk meg, és ha vannak rossz tapasztalatok, inkább azt is szeretnem tudni.
2 éves szülinapjára vennénk a kisfiunknak.Elég magas a korához képest, mozgásbanis ügyes.
Ha kérhetném linkelnétek is?Köszönöm
A fiam ilyet kapott a keresztelőjére (akkor még nem volt egészen két éves), és nagyon szereti, a mai napig nyüstöli ezerrel:) (lassan egy éve)
Én fiam is magas volt 2 évesen is már, mégsem ért le a fa futóbicikliről a lába. Mindenképp vidd magaddal vásárlás előtt, próbáld ki, hogy tud -e vele menni.
2,5 éves korától imádja.
Mi az Aldiban vettünk 10ezerért, és bevált, kivéve, hogy nehéz (majdnem 4 kilós), így mikor cipelnem kell, akkor az nekem nem jó, igaz, ebből adódóan nem is cipelem annyit, mint a motort annak idején..
Azóta láttam egy jobbat, ha most vennék, ilyen vennék, ez is jó árban van:
www.tanulobicikli.hu
Mi sem a fa mellett döntöttünk, mert annak se fogása nincs, és úgy tudom az ülését sem lehet emelni.
Én szintén a tanulobicikli.hu-n rendeltem egyet, nagyon szereti a fiam (2 éves volt, mikor kapta, most fél év múlva már métereket gurul vele feltett lábbal) És később is jó lesz, mert a nyergét lehet emelni.
Nem mellesleg van fogása, nem nehéz, kb. 3 kiló, még 6 hónapos pocakosan is elbírom.... :o) az egyéb cuccok mellett és a fiam kezét is fogva, ha megyünk át az úttesten. Én ezt ajánlom.
De a dechatlonban is láttam, bár ott drágább, de azon van fék. Bár a féket még ilyen kicsin nem tudják használni, szerintem felesleges ilyen biciklire, úgyis a lábukkal fékeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!