Mennyi esély van rá, hogy őszre belenő a 92-es méretbe?
Szia, Érdemben nem hinném, hogy hasznos leszek, de nálunk ugyanez a helyzet, annyi, hogy a lányom nem ősszel, hanem februárban tervezem bölcsibe adni. Viszont neki van már pár olyan 92es felsője, ami most jó. Nadrágban meg kicsit nagy még a 86os...nem is értem...
Próbálj meg még kicsit várni a vásárlással. Nem tudom hol szoktál ruhákat venni, és gyakran vaterázok. Plusz a Tescoban negyedévente van leárazás, ott elég sok jó cuccot lehet ilyenkor venni féláron.
2. vagyok. egyáltalán nem lassú a lányod növekedése. :)
a lányom is 86-osakot hordott 15 hónaposan, most 21 hónaposan pedig 92-98-asokat.
Na, akkor várok még. Tesz-Veszen találtam most egy eladót, akinek több jó rucija is van, de akkor ezt most kihagyom. :)
Nekünk is van 92-es felsőnk, ami jó, és igen, a 86-os gatyák meg még nagyok. :D
2. vagyok. lányom 15 hónaposan 81cm és 11kg volt. 20 hónaposan 87cm és 12,1 kg :)
szóval szerintem ráérsz beszerezni a babacuccokat júl vége felé. én is akkor látok neki :)
Egy évesen volt 80 cm és 10,1 kiló. Ma megyünk a 15 hónapos oltásra, megméri a védőnő. Kiváncsi leszek. :)
Na meg most tényleg nem nőtt látványosan, elképzelhető, hogy igazatok lesz, és hirtelen nő 5 centit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!