Akinél kimaradt a kúszás, lett valami tanulási problémája a gyerkőcnek?
Figyelt kérdés
Engem most ezzel ijesztgetnek. A fiam nem kúszott, de sokáig mászott. Tényleg lehet valami következménye ennek?2012. máj. 21. 14:46
11/12 anonim válasza:
9-es vagyok
nekem az a véleményem (teljesen laikusként) hogy nem több a diszes gyerek mint régen, csak most már tudják diagnosztizálni, kimondani hogy pl azért nem tud olvasni mert diszlexiás, nem pedig azért mert buta
szerintem régen is voltak ilyen gyerekek (én két 40 körülit ismerek is) csak nem diagnosztizálták, legalábbis ennél a két ismerősömnél nem
12/12 anonim válasza:
Ijesztgesd vissza Őket! Orvosok? Szakemberek? Tanulmányozták 1000 gyerek életét kúszástól felnőtté válásukig? Nem?
Akkor? Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!