Terhességi striákkal strandra?
Felvennétek bikinit, úgy, h a hssatok ugyan lapos, de a bőr megereszkedett, és a csíkok helyénél "ráncosabb"?
Nekem a csípő vonalától olyan, attól még egy derékbanmagasabban szabott bikinit felvehetek szerintetek?
Nektek van? Mármint stria :)
Annyira fura lenne így kimenni strandra, nem?
Nem. Én lefogytam szülés után most is épp diétázok ÉS sportolok mégis a hasamon nagyon nem szép szerintem hogy csíkos és megereszkedett. Nem veszek fel bikinit többet tuti.
egyébként tettem fel erről korábban én is kérdést és talán 1-2 válaszoló írta csak azt hogy ne foglalkozzak vele, vegyem fel a bikinit nyugodtan, nagy többségük tankinit és egyberészest javasolt.
Nekem ilyesmi van, trikini:
De elgondolkoztam rajta, h vennék egy bikinit, mert már négy éves a fiam, és csinosabbnak érezném magam bikiniben.
De a lesújtó pillantásoktól félek igazából :)
Lemaradt, a tankini pont felül takar, nekem pedig az alhasam lett olyan, köldök felett nyugodtan mutogathatom magam, ott nem látszik semmi.
Valaki írta a fenekét, nekem az már 12 éves korom óta olyan, hirtelen sokat nőttem, és szétszakadt a bőröm...
Az nem zavar annyira, ahhoz már eléggé hozzászoktam:)
5ös és 9 es vagyok megtaláltam a kérdésemet amit én tettem fel még februárban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!