Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Terhességi striákkal strandra?

Terhességi striákkal strandra?

Figyelt kérdés

Felvennétek bikinit, úgy, h a hssatok ugyan lapos, de a bőr megereszkedett, és a csíkok helyénél "ráncosabb"?

Nekem a csípő vonalától olyan, attól még egy derékbanmagasabban szabott bikinit felvehetek szerintetek?

2012. máj. 21. 14:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Ilyen miatt ne vegyél egyberészest...
2012. máj. 21. 14:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan. Nem sok embert ismerek, akinek nincs striája.
2012. máj. 21. 14:10
 3/16 A kérdező kommentje:

Nektek van? Mármint stria :)

Annyira fura lenne így kimenni strandra, nem?

2012. máj. 21. 14:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lett egy kis részen és én tankinit hordok, ha akarom feltűröm és napoztatom a hasam, de egyébként engem zavar, még ha nem is olyan feltűnő.
2012. máj. 21. 14:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én lefogytam szülés után most is épp diétázok ÉS sportolok mégis a hasamon nagyon nem szép szerintem hogy csíkos és megereszkedett. Nem veszek fel bikinit többet tuti.

egyébként tettem fel erről korábban én is kérdést és talán 1-2 válaszoló írta csak azt hogy ne foglalkozzak vele, vegyem fel a bikinit nyugodtan, nagy többségük tankinit és egyberészest javasolt.

2012. máj. 21. 14:36
 6/16 anonim ***** válasza:
nekem a hasamon nincs viszont a fenekemen és a csípőmön van.ezt semmivel nem lehet eltakarni max ha biciklis nadrágban megyek strandra.
2012. máj. 21. 15:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Nekem ilyesmi van, trikini:

[link]

De elgondolkoztam rajta, h vennék egy bikinit, mert már négy éves a fiam, és csinosabbnak érezném magam bikiniben.

De a lesújtó pillantásoktól félek igazából :)

2012. máj. 21. 22:06
 8/16 A kérdező kommentje:

Lemaradt, a tankini pont felül takar, nekem pedig az alhasam lett olyan, köldök felett nyugodtan mutogathatom magam, ott nem látszik semmi.

Valaki írta a fenekét, nekem az már 12 éves korom óta olyan, hirtelen sokat nőttem, és szétszakadt a bőröm...

Az nem zavar annyira, ahhoz már eléggé hozzászoktam:)

2012. máj. 21. 22:09
 9/16 anonim ***** válasza:
5ös vagyok ezek a trikinik is jók lehetnek:) Nekem viszonylag nagy a cicim így ezek se jók igazából mert kicsit lehajolok és már eláll a hasamtól. ://
2012. máj. 22. 08:19
 10/16 anonim ***** válasza:

5ös és 9 es vagyok megtaláltam a kérdésemet amit én tettem fel még februárban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. máj. 22. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!