Bárányhimlős gyereket nem lehet gyerekek közé vinni ugye? Tehát nem csak oviba nem járhat, hanem egyáltalán nem játszhat gyerekekkel?
Ja nem, ez nem az én ötletem. Voltam bárányhimlős én is, a férjem is de nincs kire hagyni a lányt, mivel mindenki ott lesz. Így is a férjem az megy, csak én meg a kislány nem.
Mi 2 hetes karantént kaptunk amúgy az orvostól tehát addig nem mehet pedig már száradnak le, gyorsan kibontakozott a betegsége és szerencsére jól viseli, nem is viszket neki.
Köszi nem nem is akarom, csak anyósomnak mutatnám meg hogy nézze már meg hogy miket írtak más anyukák.
Neki az a látásmódja hogy hólyagosan fertőz meg előtte 2 nappal és hogy ő megnézte a kislányt és már nincsenek hólyagok. Hát mondom nincsenek, de pörkök nem estek még le!!
Én nem vinném.
A bárányhimlő buli meg hülyeség. Hallottam már ilyet és azt is hogy az egyik gyerek nem jól jött ki belőle. Direkt butaság másokat megbetegíteni.
Én 2O évesen lettem bárányhimlős egy nagy sportcsarnokban tartottam gyerekeknek edzést. Elég nyíltnak tűnt, de persze zárt tér volt. Ott kaptam el, mint kiderült az egyik gyerektől, mint utólag kiderült. (legalábbis gondoljuk, mert csak ő és én voltunk azok) Akivel én nem voltam én kontaktusban.
Nem játszhat gyerekekkel, nem biztos,hogy elkapják, de lehet. Vagy kérdezd meg a dokit .
Köszi a válaszokat, elmentünk ma anyóssal a gyerekdokihoz (nem direkt csak úgy alakítottam hogy na ha már ott vagyunk, ugorjunk már be mert meg akarok kérdezni valamit aztán rátereltem a szót hogy lakodalom lesz stb. és így nem mennénk).
Doktornő egyértelműen kimondta ott anyós előtt hogy NE VIGYEM, az általatok felsoroltakat mondta ő is hogy ne adj isten terhes is lesz ott mert lagzikban mindig van egy két terhes nő is:) meg időseknek se jó elkapni ha nem voltak meg le is vannak gyengülve így újra elkaphatják stb.stb.
Persze anyósom nagyokat hallgatott ott nem erősködött hogy ez csak kifogás.
Így ők mennek holnap, mi meg a lányommal itthon maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!