Van még valaki akinek a babája az MMR oltás után lett betegesebb hosszabb távon?
Amikor a lányom novemberben megkapta, két hétig volt beteg az oltás után. akkor olvastam itt egy anyukát, aki azt írta hogy a gyermeke ugyanúgy sokáig lebetegedett az oltástól és utána sokkal betegesebb lett.
a lányom akkor két antibiotikum tette csak rendbe, s azóta beteg volt februárban, márciusban, és múlt héten. mindannyiszor szintén antibiotikumot kapott. pedig szedett mellette béres cseppet, emelt cebiont, sok gyümit kap, és tápszert. viszont míg az oltásig sosem volt beteg, azóta szinte ki sem gyógyul, kezdődik újra. lehet összefüggés? már anyukámban is felmerült ez a gyanu, tőlem függetlenül.
köszönöm hogy írtál, erősödik akkor a gyanum hogy az oltás gyengítette le őt. ráadásul koraszülött is volt a lányom, s azt hittem még egy picit ki lesz tolva az oltás ideje mint a többinél.
én most a Cebion multit adom neki, aztán ha ezt megeszi akkor ajánlották a vitacolant.
mikor kapta a babád az oltást, azaz mennyi idős most? és a dokinál rákérdeztél esetleg az összefüggésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!