Fiammal fogorvosnál voltunk, két lyukas foga van, ecsetelte az orvos, pénteken is csak ecsetelni fogja neki, miért nem fúrta, tömte be neki elsőre?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 20:26
2/10 anonim válasza:
a tejfogat nem szokták betömni.
3/10 anonim válasza:
Dehogyisnem tömik be. Fiamnak is betömték a rágófogát. Valahogy kilyukadt, 3éves.
4/10 anonim válasza:
A lányomnak (5 éves) is betömték az egyik rágófogát, úgyhogy tuti, hogy be lehet tömni a tejfogat, csak nem mindegyik orvos csinálja meg.
5/10 anonim válasza:
Ragaszkodj a töméshez!! Nem értem miért nem csinálta az orvos, az ecsetelés sztem csak átmenetileg jó, ha ott a lyuk, újra tele megy bacival...
Az én fiamnak is betömték 3,5 évesen, kész tortúra volt, én bőgtem már a végén, de muszáj, mert még 3-4 évig szüksége lesz arra a fogra!
6/10 anonim válasza:
3. vagyok. az én 3 évesemnek meg sem kottyant. Hagyta magát, nem sírt.
7/10 A kérdező kommentje:
Alsó rágófogacskák,tejfogak,6 éves .
Nem értem,hogy ez az ecsetlés ez miért kell előtte
:-O ..még nem is hallottam ilyesmiről,hogy nem tömnek,hanem ecsetelgetnek hosszasan,majd csak utána tömnek.
2012. máj. 14. 23:21
8/10 anonim válasza:
A lányommal is úgy voltunk, hogy az a doki, akihez először mentünk, csak ecsetelte, mert hogy az elég, aminek az lett a vége, hogy tavaly az augusztus 20-i ünnep előtt rohangáltam gyerekfogorvost keresni, mert bedagadt az arca, mert fájt neki. Attól mert ecseteli, a bacik belemennek a lukba, és később sokkal rosszabb lesz. Azóta megtaláltuk a mostani fogorvosunkat, aki egyből betömte a fogát, nem fájt neki, azóta is szívesen jár. Már voltunk barázdazáráson, ami szintén tetszett neki. Ha egyből ehhez a dokihoz megyünk, megspóroltuk volna a szenvedést. (4. voltam)
9/10 anonim válasza:
2. vok, én írtam, hogy nem tömnek tejfogat. Bocsánat! De pont pénteken volt az oviban a gyerekfogorvos, és 2 fognál talált pici lyukat, azt mondta nem kell vele foglalkozni. Most akkor keressek mást? Egy másik kisgyereknek nagyon rossz volt az egyik foga, de azt mondta rá, hogy csak akkor húzza ki, ha fáj a gyereknek, addig marad így. Furcsálltam, de nem nagyon gondolkodtam rajta az az igazság.
10/10 anonim válasza:
5-ös vagyok. Szerintem minden fogat be kell tömni, ha lyukas. Én keresnék más fogorvost, ha nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!