20 hónapos a fiam! Hogyan legyen az alvás?
Még altatni kell. Kb. másfél hónapja szokott le részben a karban ringatásról. Este mindig a kiságyában aludt el úgy, hogy mellette fekszem és fogja a kezem. Délben az ölemben aludt el 5 perc alatt.
De mostanában már délben is kéri, hogy tegyem az ágyába,fogja a kezemet, majd pár perc múlva indul a cirkusz. Kb. 1 óra mire elalszik, és ez vonatkozik az estére is.
Most délben már tiszta ideg voltam.
Hogy tudnám rászoktatni, hogy egyedül is elaludjon.
(Sírni nem hagyom, képes lenne órákig üvölteni.)
Rosszindulatúak kíméljenek.
Köszi
kisláynom is 20 hós
én ringatni igen ritkán ringatom hisz 12,5 kg
illetve körberöhög ha ringatni merem.
este annyi hogy este 8 kor fürdés, és utánna lefekszem a matracra odajön odabujik 10 perc s alszik reggelig.
ha megvan a napi ritmus akkor tudod hogy b mikor fáradt .
dél körül alszik még egyszer akkor is lefekszem az ágyra odajön odabujik s alszik.
akkor ordit és nyügösködik ha nem fáradt.nálam ez bevált mintegy 8 hónapja igy van. elötte meg ringattam 5 percig letetem s aludt
Következetesen állj a dologhoz! Hogy szeretnéd, ha aludjon? Akkor úgy altasd, ha egyszer így másszor úgy altatod nem fogja tudni, hogy akkor most mi van.
Van egy két könyv ami az altatással (is) foglalkozik. Pl. a Suttogó és az Aludj jól gyermekem.
Mi ezek alapján tanítottuk meg elaludni, 6 hónaposan. Azóta vannak visszaesések, de azért szépen elalszik.
illetve lehet hogy már más ágyat igényel junio áagyta.
ha a kiságy felett örködsz lehet játéknak véli ezért üvölt.
vagy tedd kiságyba takard be adjál játékot és hagyd
ott ha sir pár perc mulva menyj be hozzá
nyugtasd meg ujra fektesd le taard be és gyere ki.
este ha amit én irtam megoldást nem szeretnél van egy hosszadalmas.
pl este kilenckor villanyoltás.
elmondod a mesét puszi
mondod neki jó éjszakát aludni kell
lefekteted betakarod kijösz
ha sir 5 perc s visszamész jó éjszakát (csak ezt mondod) lefekteted betakarod kijösz
ha megint sir. bemész semmit nem mondasz lefekteted betakarod kijösz.
ez agyon nagyon hosszu ideig is eltarthatt valakinél beválik valakinél nem. de kb 2-3 óra alatt annyira elfárad a cirkusztól hogy ugy is beájul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!