Mikortól kell aggódni a kuki-dolog miatt?
Én is kicsi voltam még amikor ezzel voltam orvosnál.
De nem emlékszek rá pontosan mennyi.
Arra emlékszek hogy fájt :D
Szerintem vidd el.
Ne érj rá vele foglalkozni!
A "sejtes letapadás" c. történet miatt nem húzogattuk annyira, csak 2 éves kora után. Hát igen.... nem is jött fel, max. a negyedéig bírtam felhúzni.
Majdnem műtét lett belőle, de hála az égnek elég volt "csak" feltépetni bőrt.
Szóval vidd csak el másik orvoshoz, ameddig meg nem oldódik ez a dolog!
Nekem is feltépték.
Első vagyok.
Szinte semmire nem emlékszek kiskoromból de az annyira fájt hogy megmaradt :D
Az én kisfiamnak is le volt még tapadva 3 éves korában. A háziorvos a sebészetre irányított minket, de én annyira tartottam tőle, hogy csak halogattam a dolgot. Viszont mondtuk a kicsinek, hogy minden fürdésnél próbálgassa magának visszahúzni, amennyire lehet (nekünk egyáltalán nem engedte, hogy hozzáérjünk) és csodák-csodája 4 éves kora előtt nem sokkal, egyszer csak azt vettük észre, hogy a fiam vissza tudja húzni, már csak egy ici-picit volt letapadva az egyik oldalon. Mivel láttuk, hogy minden fürdésnél milyen szépen megoldja magának a dolgot, így egyre kevésbé foglalkoztunk vele. Nagy hiba volt, mert egy idő után elkezdte hanyagolni a dolgot, és mire ezt mi észre vettük, szépen újra letapadt, annak a pici maradék letapadásnak a mentén. Most 5,5 évesen vittük el végül a sebészetre, ahol kézzel kicsit visszahúzták neki, és kaptunk egy (szteroidos) kenőcsöt, amivel 8 hétig minden nap vékonyan be kell kenni a letapadást, és fel fogja oldani.
Utólag örülök, hogy 3 éves korában nem mentünk el. Most azt mondta nem volt olyan fájdalmas amit a doktor bácsi csinált. A pisilés fájt egy kicsit első nap, de ennyi kellemetlenség volt csak az egészben.
Hozzá kell tennem, mi egy nagyon rendes dokit fogtunk ki. Beszélgetett a kisfiammal, megnevettette, elterelte vizsgálat közben a figyelmét. Nagyon profin kezelte az egész helyzetet.
Más anyukáktól előzetesen azt a tanácsot kaptam, hogy az első napokban kamillás fürdőbe ültessem a fiamat ez nagyon sokat segít, és így is pisiltessem. Állítólag kevésbé fáj, mint normálisan pisilni. Végül erre nekünk nem volt szükség, mert nem fájt neki annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!