Van kedve valakinek 3 különböző kérdésre egy kérdésben válaszolni?
Figyelt kérdés
az első kisfiamnak rossz minőségű pelus miatt csunyán kicsipte a pisi a combját és a nemi szervét halottam idös aszonyoktol hogy nincs rá jobb gyogymod mint a disznó zsír ez igaz? én hihetetlenek tartom a második kisfiamnak a kukiján csak félig jön fel a bőr 18 honapos késöbb még feljön magátol vagy mit lehet vele tenni? a harmadik hogy kisfiamnak két ujjnyival nagyobb a lépe és a mája megy a hasa és náthás is lehet hozzá köze? vagy komoly baja lehet? köszönöm a segitséget2012. máj. 11. 12:44
11/11 anonim válasza:
Fiam hónalja lett durván piros, valószínű mivel nagyon izzadt. Én is próbálkoztam Sudocrémmel, hintőporral...3 nap után elvittem dokihoz, aki gyógyszertári antibakteriális kenőcsöt írt rá, ami 2 nap alatt helyrehozta. Azért írom, hogy orvoshoz vidd, mert sokszor a házi praktikákkal elég sokat rontunk a helyzeten. A másik, nálunk az a "szokás", hogy 1 évesen felhúzza a doki a kukacot, onnantól kenegetni és húzogatni kell minden nap. Jónak tartom ezt a megoldást, sok fiúnak 3 évesen műteni kell, mert addig "nem szabad" hozzányúlni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!