Van kedve valakinek 3 különböző kérdésre egy kérdésben válaszolni?
A kicsípésre már kaptál választ, kipróbálhatod a zsírt is bár az nem erre való.
A kukac bajt mutasd meg dokinak, mert lehet, hogy le van neki tapadva.
A hasmenésnek és a lép nagyobbodásnak SZERINTEM semmi köze egymáshoz. Mindkettővel dokihoz kellene menni.
Annak idején az én kisfiam fenekére is a disznózsírt ajánlották, én nem mertem bevállalni. Inkább hagyd pelus nélkül, hadd levegőzzön a bőre. Tedd olyan helyre, ahol nem baj, ha bepisil, pl parketta, és olyan valamit teríts alá, amit nem sajnálsz (ne perzsa szőnyeget). Amennyit lehet legyen szabadon a feneke. Egyébként nálunk a neogranormon segített még.
Vigyázz a húzogatással, ráérsz még. Óvatosan csak annyit, amennyit a bőr enged - bár megoszlanak a vélemények. Nincs még baj szerintem, később majd felhúzza neki egy urológus.
Erre nem tudok válaszolni. Inkább orvost kérdezz.
A zsírt én nem vállalnám be. Inkább Sudo, vagy gyógyszertári keverős popsikrém.
Kuki: A fiam 16 hónapos és csak félig jön neki hátra, pedig 2 hónapos korától húzogatjuk, orvosi tanácsra, 15 hós státuszon azt mondta a doki, teljesen jó ez így, ebben a korban még nem kel hogy teljesen hátra jöjjön. Fürdés közben óvatosan húzd hátra neki, amíg a bőr engedi. 3 éves kor fölött szoktak csinálni valamit, de a letapadt bőr egy egyszerű krémes kezeléssel meg lehet majd oldani, ha addig nem jön hátra teljesen.
hasmenés: én indulnék az orvoshoz. 1 hét sok idő, még ha csak napi kevésszer is megy a hasa, szerintem a májnak meg a lépnek vajmi kevés köze van ehhez, viszont egy bacit vagy vírust jobban el tudok képzelni. A fiammal tavaly 1 hónapig szenvedtünk egy vírusfertőzéssel. Kezelni kell, minimum napi két normaflor, smecta por, diéta, Hipp ORS, de a doki többet tud mondani.
Szia!
Most biztosan le leszek pontozva!
Nagynéném is mindig a disznózsírt mondogatja nekemazt a fajtát ami fehér.Én ugyan nem mertem kipróbálni,de ő az unokáján ha kipirosodott a feneke mindig azt használta és gyönyörűen helyrehozta,és nem lett tőle semmi baja.
A másik két kérdésre én is az orvost javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!